Post has shared content
Скъпи приятели, само тази седмица от 4-ти до 8-ми септември можете да поръчате романа "Чаках точно теб" на промоционална цена от 12,90 лева с лично послание от мен и в прекрасна подаръчна опаковка! <3 Зарадвайте себе си или близък човек с красива история за любовта! <3
Photo

Post has shared content
TEASER
..."Любовта – търсим я, намираме я, губим я. Понякога идва при нас като малко загубено момиченце с ожулени колена, друг път е в топлината на очите на най-обичната сестра. Понякога любовта е рози, а друг път е песен, проливен дъжд, мирис на топло какао или просто на парфюм.... Случва се да дойде като гръм от ясно небе и да ни повлече със себе си като тайфун – толкова опасна и непосилна, че не знаем какво да я правим и как да постъпим с нея. И бягаме ли, бягаме... Понякога любовта е просто в две очи, карамелени очи, такива, които ти разкриват целия свят. Мислим си, че този свят е нов, но той е точно онзи свят, в който винаги си живял. Твоят свят. Свят без време, свят без минало, свят без бъдеще. Спрели стрелки, спряло сърце, само очи, онези очи. Мислим си, че можем да живеем без тази любов и я заместваме с какво ли не. Кариера, коли, скъпи бижута, пътувания, шумни компании, котки, кучета, книги... Но тя, тя винаги ни търси и винаги ни напомня, че е онази, която единствено има значение там, накрая на дните ни, и че само чрез нея всичко придобива истински смисъл. Защото любовта, само любовта може да излекува счупеното ни Аз. А понякога, само понякога, имаме шанса да я срещнем отново..."
Из "Завинаги ти"
ОЧАКВАЙТЕ СКОРО
продължението на "Чаках точно теб"
#завинагити
#чакахточнотеб
Photo

Post has shared content
TEASER
..."Заспа трудно и някъде там, през нощта, спомените му доведоха един друг стар приятел на гости. Появи се като бегъл силует, размиващ се в тъмното, като сянка от миналото, но изпълнена със светлина. Само очите му се открояваха с онзи специфичен син цвят. Седяха на някаква порутена ограда и клатеха краката си във въздуха. Бяха млади, много млади. Марк се усмихваше весело и... не се сърдеше. А Джейсън бе щастлив, много щастлив. Тогава Марк протегна ръка и посочи напред, без да спира да се усмихва. В далечината се виждаше зелен хълм, осеян с безброй каменни плочи.. После изведнъж оградата изчезна и Джейсън видя другаря си, облегнат на стола в съблекалнята, а буквите на брезента се набиваха в очите му: ТОРИ. Наоколо всичко бе тъмно, някакъв гъст пушек, сякаш от стотици цигари, се разстилаше във въздуха. Джейсън направи няколко крачки и се опита да извика Марк по име, но гласът му го нямаше. Изпадна в паника, опита се да изрече още нещо, но нито звук не излезе от устата му. И тогава грабна стола и го обърна към себе си. Лицето на приятеля му се показа срещу него – наполовина обгоряло, потъмняло от пепелта. Джейсън отскочи назад.
– Ти забрави, Джейсън! Аз те заклех никога да не забравяш! Заклех те...
Гласът се разсея в тъмнината заедно с образа и Джейсън се събуди, облян в пот. Скочи от леглото и изпи наведнъж цяла чаша с вода. Навън щурците свиреха в безкрайната тишина на нощта. Сърцето му яростно туптеше в гърдите.
– Съжалявам, Марки.. – измърмори на глас. – Съжалявам.
Вече знаеше добре какво трябва да направи...."
ИЗ "Завинаги ти"
ОЧАКВАЙТЕ СКОРО продължението на "Чаках точно теб"
#завинагити
#чакахточнотеб
Photo

Post has attachment
..."„Тъндърсторм“ бяха на върха, а за мен Джейсън си бе все същият. Смело се изправяше на сърфа и се гмурваше върху вълните. После ме целуваше със солени устни и разказваше за новите си мечти – да направят хит, който да стане номер едно. Естествено, искаше го веднага и аз се смеех, защото песните от албума още не бяха записани. Прекарахме цяла седмица на брега. Не се научих да карам сърф, все така си ме беше страх. Но обичах да седя на пясъка с молив в ръка и да го наблюдавам как танцува със свободата си... Всяка минута, прекарана с Джейсън, ми даваше повече, отколкото бях изживяла досега, повече отколкото щях да изживея някога. Енергията, която носеше... Не можех да си я обясня! Беше като зарядно, към което се включваш. И аз го правех – несъзнателно, спонтанно, за дни напред. А после исках отново. Като пристрастяване. Като наркотик. Като точно моя наркотик. Знаех, че той е човекът, за когото винаги съм копняла и за когото винаги ще копнея. Той, той и пак той. По-лошо – бях сигурна, че никой не може да ми даде това, което той ми осигурява. Не можех да си обясня привличането си към него. Аз... бях си загубила ума тотално. Често ми разказваше своите теории за минали животи и силно вярваше, че се познаваме отпреди. Не вярвах и не разбирах, но ми харесваше да го слушам, да му се доверявам. За първи път вярвах толкова силно в нещо..."
Из "Чаках точно теб"
#чакахточнотеб
Търсете "Чаках точно теб" във всички големи книжарници в страната или поръчайте на лично съобщение на страницата във фейсбук: https://www.facebook.com/stefanabelkovska
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Щастлива съм да обявя, че именно днес, на Деня на славянската писменост и култура, официално е факт моята втора книга, посветена на пътуванията ми по света! Тя е напълно безплатна за изтегляне (с регистрация на сайта) и е част от всички прекрасни е-книги, предлагани на сайта на Helikon! Приятно четене! :) <3
https://www.helikon.bg/…/-%D0%9F%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0…
Photo

Post has attachment
..."Погледни напред по пътя – колко много неща те чакат, виж как се сбъдват най-големите ти мечти... Там, в края, седи жена – това си ти. Ти, ти и отново ти. Тя не е миналото, не е сегашното, тя е някъде в бъдещето. Какво ти казва и какво є отговаряш? Че всичко ще е наред. Секундите са просто част от това, което наричаме часове. Часовете – откъслеци от това, което определихме за време. За да го чакаме да мине, да отмине, да дойде. Само че то е винаги тук, вътре в нас, случва се постоянно. Знаеш ли, че една година на земята се измерва само с една секунда време в нашата позната слънчева система... Една секунда! Кой решава на колко време се равнява часът или секундата? Ако не се научим да живеем с миналото, то как бихме могли да построим бъдещето? И още повече – как ще се справим с настоящето. Всичко е безвремие!.."
Из "Чаках точно теб"
#чакахточнотеб
Photo
Wait while more posts are being loaded