06/08/13 Lokerse Feesten

- Creature with the atom brain : niet denderend, zeer eentonig 

- Monster Magnet : Ni slecht ... maar al beter geweten , vooral PowerTrip en Spacelord konden het publiek bekoren

- Alice Cooper : Sublieme show/ Theater , meester ingewerkte tributes voor oa Jim Morrison , Jimi Hendrix, John Lennon en Keith Moon (The Who). 

- Deep Purple : Pure rock , prachtig gitaar werk , ne goeie licht show Maar...  vaak te langdradige nummer/Solo's .  

Suikerrock.

Aangezien ik ook nog moet gaan werken heb ik maar 2 van de 4 dagen meegedaan. De vrijdag vanop het werk rechtstreeks doorgereden naar Tienen en nog een ticket gekocht voor The Scabs en Golden Earring. The Scabs zijn altijd goed. Vele liedjes opgedragen aan Fons Sijmons.
Golden Earing was ook weer geweldig. Had ze al gezien op Rock Zottegem waar ze een lange drumsolo gespeeld hebben, maar op Suikerrock was de drumsolo tijdens Radar Love niet zo lang maar werden door de gitaristen en bassist regelmatig een solo uitgeknepen.
Was echt een superoptreden.
Zaterdag was het weer een feestje met Kaiser Chiefs. Voor die dag het steviger bandje op de main. We konden ook nog genieten van James Morrison, maar daar hebben we niet te veel van gezien wegens te plat. We hebben liever de Jim :-). Daarmee eens gaan kijken op het ander podium. Daar was Hell City aan het spelen en die waren echt wel goe. Hopelijk komen we ze nog eens tegen. Als afsluiter was het de beurt aan Sting. Goeie meezingers en leuk om hem aan het werk te zien. Het weer stak voor de meeste wat tegen en alle paraplukes in de lucht. Maar wij deden net het omgekeerde, onze T-shirt uit en in ons broek steken zodat we na de regen nog een droog T-shirt hebben, en da is ons op een paar klamme plekjes na goed gelukt.
Hopelijk volgend jaar minimum een even goei affiche maar op 2 of drie dagen, anders wordt Suikerrock te duur voor wat het is. Het pluspunt op een minpunt is da de maes van dit jaar wel frisse pintjes waren in tegenstelling tot vorig jaar.
Op naar het volgende festival.

Afgelopen zaterdag was het The Wall  van Roger Waters in Werchter. Tijdens de opbouw van het podium ben ik enkele keren gaan kijken, zo immens groot. De muur van 120m was opgebouwd uit grote kartonne blokken. Heb  me daar een hele dag goed geamuseerd met de medewerkers. Allemaal toffe mensen. Van het optreden heb ik niet veel gezien. 'k Had een half uurke om effe op de plein te gaan maar als ik aan kwam verscheen er net op het scherm dat er een pauze was van 25min. Toch 1 liedje gezien, rest van de show moet fantastisch geweest zijn. Nu op naar het volgende festival.

Post has attachment
Dit weekend was het tijd voor Rock Zottegem met Golden Earing, Bush en dEUS. Golden Earing was giga, met een hele uitgebreide versie van Radar Love. Super drumsolo, zalig, loved it. Geniet zelf maar even van Radar Love.

Heb net een geweldige Rock Werchter achter de rug en veel groepen gezien. Rammstein was voor mij de grote headliner op zaterdag. Desondanks ik niet de volledige show kon zien werd het toch goedgemaakt. Ze zijn nog langsgelopen toen ik backstage stond te wachten. Heb nog een T-shirt van Rammstein gekregen.
Op naar het volgende festival.

Awesome GMM awesome.
\m/

I had just an awesome time at Download.
Even before I arrived at the venue itself, I was already socializing with some cool people on the train and the bus.
I want to tank all of you guys for the memorable weekend. See you next year at Hellfest ;-).
\m/

De Afrekening in Erps-Kwerps.

Afgelopen zaterdag nog eens een kijkje gaan nemen op een afrekeningsfuif van Studio Brussel. Desondanks het vroeger een goedgevulde alternatieve line-up was werd hier ook de trend van de andere fuiven gewoon doorgetrokken: "boenke, boenke, boenke!!!".
Nu was de zaal / organisatie ook niet om naar huis te schrijven. De muziek mag ni te luid staan en voor u zat te zuipen moest ge ook ni doen, 't was Maes. Al bij al werd de avond toch nog op smaak gebracht met de hamburgers van Janine.

Post has attachment
Weerdse bierfeesten.

Gisteren een kijkje gaan nemen op de Weerdse bierfeesten. Goei groepkes gezien. O.a. De Mens, de headliners van de avond hebben er alvast het goei voorbeeld gegeven voor het komende festivalseizoen. Het beste van de avond wad wel het optreden van Channel Zero. Zaligoptreden met bangelijke nummers, maar hij zou beter alle nummer aan elkaar spelen want telkens hij naart het publiek gaat spreken is de sfeer grotendeels weg. Maar toch goe van genoten. bij deze een goei nummerke van hun.
Aangezien het ondertussen ook bierfeesten zijn moesten we er natuurlijk ook een paar proberen. Eerlijk toegegeven was de lijst in mijn ogen niet meer wat het geweest was. Des al wel te plus kon de Boon oude geuze me die avond wel smaken.

Channel Zero - Black Fuel
Wait while more posts are being loaded