Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Volt nekünk egy vidámparkunk...
Volt nekünk egy Petőfi-csarnokunk...
Van nekünk egy kormányunk, mely mindkét intézmény megszüntetése mellet döntött, és most már mondhatjuk nyugodtan, volt nekünk egy planetáriumunk!
A Planetárium 1977 nyarán nyitotta meg kapuit és saját készítésű tudományos, ismeretterjesztő műsorokkal, kiáltásokkal tette színesebbé az ere igényt tartó közönség életét. Egy ideig itt működött a lézerszínház is.

Az építése 1975-1977 között zajlott és Lux László, Tömöry Tamás tervezte.

Csodás ez az ország, ami oktatás, tudomány az "rossz" mert úgy tűnik lehet a mai nappal ( 2017. június 18 )végleg bezárja kapuit az intézmény. A döbbenetes az, hogy erre nincs pénz, stadionokra orrba szájba ömlik a köz és uniós pénz, kicsit furcsa, vagy nem?! -Hiába, ez nem Viktor kedvenc időtöltésének a hely volt, így már nincs is jelentősége, nem úgy mint a plakátok, amelyekre szintén milliárdok mennek és lehetne sorolni...
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Fönt a kereszten, lent a lélekbe,
Jézus meghalva, mi csak hallgatva.
Szavaink üresek, szemeink rémesek,
hazugság dögivel, az áhítat kellene.

Az alkonnyal elmúlva, így tudva napokat,
széttépett tekercsek, hazudjunk rendesen.
Mi aztán megmondjuk, ezt igazán tudjuk,
de élni rendesen, kihívás teljesen.

De mindennap elmúlik, az ünnep elfolyik,
a lényeget mellőzzük, a képmutatást szeretjük.
Aztán csak reméljük, ha el jön, meglegyünk,
mert a szentek mi vagyunk, a mennyeket akarjuk.

Privilégiumunk 2017-04-14
Photo

Post has attachment

Post has attachment
De szép világ felé haladunk, akinek van futott kutat, jelentse be a jegyzőnél és fizessen! -Viktorék úgy érzik akinek engedély nélküli kútja van az az államot lopja meg, mert a víz nemzeti kincs. ( Csak úgy, az nem számít amit ők csinálnak törvénymódosítások segítségével, sőt a nélkül is )
Na de kérem, ezt tán még a középkorba se igen működött, azaz volt idő mikor kapu, fűst és egyéb adók léteztek.Talán a jó Viktort a nemzetünk megmentője egy ilyen szép világról álmodik?! -Inkább falubelijét adóztassa meg, aki a semmiből lett milliárdos, pontosítva köz és uniós pénzekből, és nem szakmai rátermettségéből.
Photo

Post has attachment

Post has shared content
Wait while more posts are being loaded