Post has attachment
Ieri, s-au împlinit 2 ani de la moartea tribunului Corneliu Vadim Tudor, singurul candidat la alegerile prezidențiale care a vrut sa facă ceva pentru țara asta și de asemenea sa avem justiție corecta și independenta, nu ce fac azi PSD-ALDE!!!
Dumnezeu să-l odihnească în pace!!!
Photo

Post has attachment
Un comentariu de pe Facebook ce spune adevărul, din păcate!!
Photo

Post has attachment
După cum puteți vedea în acest videoclip a fost construit( este și acum în construcție dar este 99% executat, deci în curând va fi gata de tot) un lot al autostrăzii A3, mai precis lotul dintre localitățile Gilău și Nadaşelu( ambele aflate în județul Cluj). Acest lot este foarte util deoarece ii ajută pe toți șoferii care vin din Zalău( sau orice oraș din nord-vestul Transilvaniei) și se afla în tranzit oriunde în restul țării să ocolească Clujul, degrevând de trafic astfel partea de nord a orașului dar nu poate fi dat în circulație deoarece lipsește podul de la capătul lotului care traversează Someșul mic. S-a știut de lipsa podului încă de la rezilierea contractului cu Bechtel din 2013 dar de atunci nu s-a făcut licitație pt construcția podului decât anul acesta. Mulți vor spune acum că de vină sunt autoritățile locale, dar nu, domnii mei, de vină sunt autoritățile de la București care vor să încetinească dezvoltarea Clujului astfel încât acesta să fie la dispoziția mofturilor sudistilor exact asa cum este orașul moldav Iași. Încă un motiv în plus pentru autonomia Transilvaniei!!! DISTRIBUIȚI!!!!!!

Post has attachment
EN: Long live to Donald Trump and Klaus Johannis, the presidents of USA and Romania, 2 countries who have been allies since 100 years ago!
RO: Viață lungă lui Donald Trump și Klaus Johannis, presedintii SUA si României, 2 state care sunt aliate de 100 de ani!
PhotoPhotoPhoto
10.06.2017
3 Photos - View album

Post has attachment
Și când mă gândesc că proasta asta de Olguta este ministru al muncii, îmi vine să-i împușc pe toți cei care au votat PSD-ul pe 11 decembrie!!!

Post has attachment
Din cauza aceasta trebuie sa ieșim în stradă și sa protestam împotriva acestor nebuni ce vor sa ne distrugă tara după bunul lor plac!

Post has attachment
EN: Today, there are 76 years from the outbreak of Legionary rebelion. This marked the end of National Legionary State. The Legionary Movement (orr the party " Everything for the country") was betrayed and majority of the members were forced to run in other countries just to escape Antonescu's justice (and communist justice after 1945). It's so sad that Ion Antonescu and Horia Sima couldn't rule the country togeter!

Post has attachment
EN: Today, there are 542 years when Islam suffered the greatest defeat in his entire history at the Battle of Vaslui( orr Podu Înalt). Today, we, Europeans, really need leaders like Stephen the Great to fight against the islamisation of Europe!
RO: Azi, se împlinesc 542 de ani de când islamul a suferit cea mai mare înfrângere din întreaga lui istorie la Batalia de la de la Vaslui( ori Podu Înalt). Azi, nouă, Europenilor, chiar ne trebuie conducători ca Ștefan cel Mare ca să luptăm împotriva islamizarii Europei!

Post has attachment
Manastirea Putna și respectiv Manastirea Sucevița, județul Suceava.
Photo
Photo
27.12.2016
2 Photos - View album

Post has attachment
Transilvania și Banatul vor avea un viitor dacă tinerii de aici au perspective. Trebuie să construim o țară din care tinerii nu vor să emigreze, în care vor să se întoarcă. Unde vor să întemeieze o familie, unde își găsesc ușor un loc de muncă după terminarea studiilor. Unde birocrația nu împiedică înființarea societăților comerciale.
AUTONOMIE TRANSILVANIEI ȘI BANATULUI!
PhotoPhotoPhoto
2016-12-10
3 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded