Post has attachment
Mai jos este cadoul meu pentru tine, acum la final de an !
Te invit astazi 30.Decembrie la ora 21.20 la un seminar online, unde Alex ne va spune cateva cuvinte despre cum putem imbunatati bugetul propriu sau cel al afacerii noastre, in anul 2016 in asa fel incat exact peste12 luni, cand vom trage linie, sa avem unul pozitiv.
Seminarul este gratuit, dar putem pleca dupa jumatate de ora mai bogati cu o informatie, sper folositoare.
Link-ul este http://www.anymeeting.com/alexemilpop

La multi ani !
Photo

Post has attachment
EXAMEN DE PRIMIRE ÎN PROFESIA DE “ARBITRU”
 
Asociaţia de Arbitraj Instituţionalizat organizează în data de 24.01.2016 examen de primire în profesia de “arbitru”. La examen se pot înscrie numai licenţiaţi în drept. Dosarele de candidat se depun în perioada 14.12. 2015 – 20.01.2016.
Acte necesare înscrierii
1. Cerere de înscriere;

2. Curriculum vitae;

3. Carte de identitate – copie;

4. Certificat de naştere şi Certificat de căsătorie (unde este cazul) – copie certificată pentru conformitate de candidat;

5. Dovada promovării examenului într-o profesie juridică – copie certificată;
 
6. Diploma de licenţă sau Adeverinţă provizorie – copie certificată pentru conformitate de candidat;

7. Cazier judiciar - original;
 
8. Adeverniţă medicală cu menţiunile “Clinic sănătos nu este în evidenţă cu boli neuropsihice şi contagioase” şi “Apt pentru profesia de arbitru” – original;
 
9. Două fotografii color – 3×4 cm;
 
10. Taxă de de examinare (500 RON) care poate fi achitată la sediul Tribunalului Permanent de arbitraj instituționalizat sau în contul RO19BRDE160SV32252551600, deschis de Asociaţia de Arbitraj Instituţionalizat la BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE SA,  Ag. Crizantema, str. C. Brâncoveanu, bl.11 – Târgovişte.
 
Examenul constă într-un interviu şi un test de verificare a cunoştinţelor cu privire la dispoziţiile legale privind “arbitrajul”.

BIBLIOGRAFIE: Codul de procedură civilă
- Cartea a IV-a. Despre arbitraj (art. 541 – 621 NCPC);
- Cartea a VII–a. Titlul IV. Arbitrajul internaţional şi efectele hotărârilor arbitrale străine (art. 1110 – 1132 NCPC).

Candidaţii admişi vor fi înscrişi pe Tabloul Arbitrilor Tribunalului de Arbitraj Instituţionalizat. Taxa de înscriere pe tablou este de 1000 RON.
 
RELAŢII:
- tel. 0733 046 033;
- vlaicu_rodica@yahoo.com;
- la sediul Tribunalului Permanet de Arbitraj Instituţionalizat – str. G-ral Matei Vladescu nr. 1, bl. 20, parter, ap. 1, municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa.
 
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Vineri 30 mai 2014, incepand cu orele 18.00 (ora Ro) reincepem "Dialog cu diaspora"
Esti roman stabilit definitiv sau temporar pe undeva prin lume?
Esti integrat in comunitatea romaneasca de acolo?
Exista o comunitate romaneasca activa? 
Daca nu exista, cine crezi ca ar trebui sa se implice sa o creeze:ambasadele, bisericile, asociatile romanesti,media romaneasca.....?
Sunt doar cateva intrebari la care doresc sa raspund cu ajutorul vostru, al celor plecati din tara, in aceasta emisiune ce va incerca sa va fie aproape in fiecare zi de vineri la aceeasi ora.
Cum ma puteti ajuta? Nimic mai simplu intrati in dialog cu mine pe pagina de facebook https://www.facebook.com/groups/radioprodiasporaindirect/ 
sau prin messenger ori skype la ID-ul radiotvprodiaspora.Daca doriti sa va faceti vocea auzita, pe durata emisiunii puteti intra in direct sunand la 0316.606.593, apel fara costuri suplimentare.
Ascultati emisiunea pe www.prodiaspora.de sau pe http://tunein.com/radio/Radio-Pro-Diaspora-s106078/ de pe orice echipament cu lagatura la internet.
Tavi Sandulescu - mereu in dialog cu voi !

https://www.facebook.com/groups/pearipiletimpului/
Photo

Post has attachment
Profitant de Noël, à l'aube d'une année nouvelle, nous voulons vous souhaiter santé, bonheur et prospérité!

Au plaisir de vous revoir l'année prochaine!

L'équipe Tous Pour l'Europe (www.touspoureurope.com)
Photo

Post has attachment
Sunt roman in Franta, am drept de vot la alegerile municipale si europarlamentare!

Cetatenii romani cu domiciliul in Franta pot sa voteze la alegerile municipale in Franta si la alegerile europene cu conditia sa fie inscrisi pe lista electorala si sa primeasca cartea de alegator.

Termenul limita pentru inscrierea pe lista electorala este 31 decembrie, data pana la care actele trebuie trimise prin posta sau depuse personal la primaria de care apartineti.

3 etape sunt necesare pentru inscriere:
- completeaza cererea tip disponibila aici: http://www.touspoureurope.com/app/download/5801021435/cerfa_12670-01%281%29.pdf
- fa o declaratie pe proprie raspundere ca ai dreptul de vot in Romania un model esti aici: http://www.touspoureurope.com/app/download/5801021441/declaratie_alegeri_municipale.docx
- anexeaza un justificativ de domiciliu si o copie a cartii de identitate si trimte totul prin posta la primaria orasului tau

Aceasta este o campanie de informare cu scop civic si apolitic lansata de Asociatia Tous Pour l'Europe si partenerii acesteia: Asociatia Doctorilor si Doctoranzilor din Republica Moldova, Liga Studentilor Romani din Strainatate, ADERF, Com'n art, GRASP Paris, Biserica Ortodoxā Sfânta Treime. Villeneuve Saint Georges...

Daca aveti intrebari si doriti mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati: http://www.touspoureurope.com/les-élections-en-france/
Photo
Photo
2013-12-19
2 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment
1 Decembrie 2013
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
1 Decembrie - Ziua Nationala a Romaniei
26 Photos - View album

Post has attachment
Comme promis dans les prochaines jours nous revenons avec la continuation du cet évènement ! Communiqués de presse:  26/10/2013 – Séminaire « Une idée pour ton développement professionnel »
http://www.touspoureurope.com/communiqu%C3%A9s-de-presse/26-10-2013-s%C3%A9minaire-une-id%C3%A9e-pour-ton-d%C3%A9veloppement-professionnel/
Wait while more posts are being loaded