Post has attachment
Γείωση και Υλοποίηση στο εδώ και τώρα! Βιωματικό σεμινάριο Αναγέννησης στον Βόλο 3/6/2018

Εγώ ΕΙΜΑΙ εδώ και τώρα και ΕΧΩ όλα όσα μου ανήκουν!

Εισηγητές: Βάιος Κουγιούτας – Παναγιώτα ΤζιτζίκουΑρσενική και θηλυκή ενέργεια! Η ένωση με ισορροπία μέσα μας,
είναι η δημιουργική δύναμη της υλοποίησης.

Εργασία με το ριζικό μας σύστημα.

Σε αυτό το σεμινάριο αρχικά θα συντονιστούμε:

με την θεμελιακή αρχή και τον διαλογισμό της Αναγέννησης
Αναγνώριση και Αναγέννηση του ενεργειακού μας πεδίου (φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό, πνευματικό σώμα)
Θα εργαστούμε με την αυτοπεποίθηση και τα μπλοκαρίσματα της, την εσωτερική ασφάλεια, την προστασία, αλλά και το αίσθημα του να ανήκεις κάπου. Προσωπικός χώρος, ενδυνάμωση.
Θέματα που αφορούν την αναξιότητα, τους φόβους, τις ενοχές, και την ντροπή στην έλλειψη ορίων
Ενεργοποίηση ριζικού συστήματος 1ο κέντρο Βάση
θα καλωσορίσουμε την ψυχή μας ενώνοντας όλες τις πτυχές της.
θα μάθουμε να έχουμε επίγνωση για αυτά που υλοποιούμε μέσα από το θεϊκό πλάνο της ψυχής.
Και τέλος ασκήσεις γείωσης και σύνδεσης με το σώμα, την γη και τον παρόντα χρόνο.


Για να υπάρξουν ουσιαστικές και θεμελιακές αλλαγές χρειάζεται να επιστρέψουμε κυριολεκτικά στις ρίζες μας, στα γενετικά και ψυχικά προγράμματα, στην ψυχολογία της παιδικής μας ηλικίας και στις διαστρεβλωμένες εξυπηρετήσεις της προσωπικότητας. Εκεί μπορούμε να βρούμε και να εργαστούμε τα νοητικά προγράμματα, τα συναισθηματικά τραύματα και να εκδηλώσουμε τις αλλαγές μέσα στην ζωή μας.Βασική αρχή είναι η σύνδεση με το σώμα μας και συγχρόνως με την γη, ο προσδιορισμός του χρόνου και του χώρου. Η σύνδεση με τους ανθρώπους και τον κόσμο γύρω μας, είναι μια πηγή δύναμης μέσα μας. Έτσι βαδίζουμε με ισορροπία πάνω στη γη με θέληση για ζωή, συντονισμένοι με τον παρόντα χρόνο, γιατί είναι ο μόνος χρόνος της υλοποίησης, της αυτοέκφρασης και της εκδήλωσης του αληθινού μας εαυτού.Όταν ένα άτομο δεν έχει συνδεθεί με το σώμα του και την γη τότε ζει μέσα σε ψευδαισθήσεις, δεν μπορεί να αντιληφθεί καθαρά τι συμβαίνει γύρω του και να διαχειριστεί τα θέματα της ζωής του. Φοβάται και υποτιμά τον εαυτό του κρίνοντας την κάθε του κίνηση, με αποτέλεσμα να ζει μέσα σε ελλείψεις, μια ανούσια ζωή χωρίς την χαρά της δημιουργίας.Μαζί λοιπόν, θα εργαστούμε με τα προγράμματα του υποσυνείδητου νου μέσα από το σώμα μας. Γιατί το μυαλό είναι το 5% του συνειδητού νου ενώ το σώμα είναι το 95% του υποσυνείδητου νου, που ελέγχει αυτόματα, την λειτουργία των σκέψεων, των συναισθημάτων και των συμπεριφορών μας. Ενώνοντας τον Νου με το Σώμα και την ψυχή φέρνουμε στην ζωή μας, τα κάλλιστα αποτελέσματα για το εαυτό μας.Βασικός μας στόχος:

« να πατάμε γερά στη γη, να συνδεόμαστε με τη δύναμη της και να βαδίζουμε με ελευθερία πάνω στο μονοπάτι της ζωής μας. Ενεργοποιώντας την αυτοπροστασία και τοποθετώντας όρια με σεβασμό χωρίς ενοχές. Εκφράζουμε μέσα στην καθημερινότητα μας, την αξία του εαυτού μας και την εκδηλώνουμε μέσα από τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πράξεις μας»Σύνδεση με την αυταξία, ψυχικός συντονισμός,

Ασφάλεια - Αφθονία – Αναγέννηση Νου Σώματος Ψυχής

*Τόπος - Μηλίνα - Βόλος

*Ημερομηνία: Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

*Ώρες Διεξαγωγής: 11:00 έως 18:00

*Κόστος: 60 Ευρώ

*προκαταβολή 30 ευρώΠληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Τηλ: 6979512131 – 6972499214

Email:anagennisi@ypernoisis.gr

Post has attachment
H ΥπερΝόησις οργανώνει συγκέντρωση για συζήτηση μέσω Skype,με τον Μηνά Καφάτο 25 Απριλίου, ώρα Ελλάδας 7:00 μμ. Θα είναι 3 ώρες συζήτηση με σύνδεση Skype για όσους θα λάβουν μέρος από μακρυά, ή με φυσική παρουσία για όσους μπορούν, στην ΥπερΝόηση στην Αθήνα.

Post has attachment
Ο Καφάτος γεννήθηκε στην Κρήτη και πήρε πτυχίο φυσικής από το Πανεπιστήμιο Κορνέλ το 1967 και διδακτορικό στη φυσική από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης(MIT) το 1972.

Μετά από μεταδιδακτορική έρευνα στο Κέντρο Διαστημικών Πτήσεων Γκόνταρντ της NASA, έγινε καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Τζωρτζ Μέισον το 1984, όπου παρέμεινε μέχρι το 2008 και υπηρέτησε ως κοσμήτορας της Σχολής Υπολογιστικών Επιστημών, καθώς και διευθυντής του Κέντρου για την Παρατήρηση της Γης και τη Διαστημική Έρευνα

Post has attachment
ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ μαζί δημιουργούμε καινούριους ρυθμούς που συντονίζονται στον χορό της απόλαυσης.

Είμαστε εδώ για να μεταδώσουμε και να μεταφέρουμε νέες δονήσεις αιθέριας ουσίας μέσα από τον λόγο και τον ήχο.

Μια απαρχή, σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς. Ο λόγος δίνεται στην τέχνη! Η εξέλιξή μας είναι η εξέλιξη της συνειδητότητάς μας. Την αναγνωρίζουμε και την επικοινωνούμε !

Όλοι μαζί καρδιά με καρδιά μέσα στην ροή της αγάπης

Προσεγγίζουμε

Υποστηρίζουμε

Αγαπάμε

Post has attachment

Post has attachment
Ένας χώρος που δημιουργήθηκε με αγάπη και σεβασμό για τον άνθρωπο.

Συνδυάζει την Επιστήμη, την Τέχνη και την Πνευματικότητα.

Στοχεύει στην αυτογνωσία, στην ανθρώπινη ενδυνάμωση, και στην ενεργοποίηση της αυτοϊασης, μέσα από σωματική και πνευματική άσκηση.

Πλαισιώνεται από καταξιωμένους συνεργάτες, επαγγελματίες υγείας, εκπαιδευτές, ψυχοθεραπευτές και συμβούλους ενεργειακής και ψυχικής υγείας, που προσφέρουν πολύτιµες λύσεις, με σκοπό μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ανοικτά εργαστήρια, ομιλίες, παρουσιάσεις για το κοινό 18.00 - 20.00

Κάθε Δευτέρα στον Πολυχώρο ΥπερΝόησις πραγματοποιούνται δωρεάν συναντήσεις, που περιλαμβάνουν, βιωματικά εργαστήρια, διαλογισμούς, τεχνικές σωματικής άσκησης, παρουσιάσεις νέων τρόπων ίασης και αυτοβελτίωσης κ.α.

Post has attachment
Από τις πρώτες κιόλας κουβέντες με έναν γονιό αντιλαμβάνεται κανείς πως αυτό που ταλαιπωρεί την ελληνική οικογένεια είναι η έλλειψη ορίων. Φαίνεται σαν μην είναι καθόλου σαφές πότε και ποιος χρειάζεται να κάνει κάτι, πόσο μπορεί να διαρκέσει, πότε θα επαναληφθεί και άλλες ποσοτικές και ποιοτικές αποφάσεις. Έτσι πολύ νωρίς οι γονείς αναλαμβάνουν όλες τις υποχρεώσεις και καταλήγουν είτε να εκλιπαρούν, είτε να απαιτούν την συνεργασία των παιδιών, τις περισσότερες φορές χωρίς αποτέλεσμα. Αμέτρητοι καυγάδες θα είχαν αποφευχθεί αν ο καθένας ήξερε τις υποχρεώσεις του και είχε αναλάβει την ευθύνη να τις ολοκληρώσει έγκαιρα και με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί....

Post has attachment
Έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό, παρέχουν πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο, νάτριο ψευδάργυρο στον οργανισμό, ενώ ταυτόχρονα μας παρέχουν βιταμίνη C, βιταμίνη Α και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Όπως είναι ξεκάθαρα, με τέτοια θρεπτικά στοιχεία, το σέσκουλα είναι πηγή υγείας στο πιάτο. Δείτε τι μας προσφέρει η κατανάλωσή του.

Post has attachment
Θεραπευτικό Qi Gong με τον Medo Attaalla

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 10:00 – 14:30 στον Πολυχώρο ΥπερΝόησις

“Ξεκλείδωσε το σώμα σου”

Μια εύκολη και αποτελεσματική σειρά από "έξι ασκήσεις θεραπευτικού Qi Gong" τις οποίες μπορείς να κάνεις σε καθιστή, σε όρθια ή σε οκλαδόν στάση. Ουσιαστικά αυτή η σειρά ασκήσεων ανήκει στην μεγάλη κατηγορία "μεταφορά του Τσι".

Το κλειδί για να πετύχει η άσκηση είναι η συγκέντρωση, η αναπνοή και η χαλάρωση κάνοντας τις κινήσεις. Εδώ κατευθύνουμε το Τσι με τη βούληση του νου στα σημεία που πρέπει και με τη συχνή άσκηση μπορείς να εστιάζεις το Τσι στα σημεία που θέλεις.

Οι κινήσεις είναι απλές για όλες τις ηλικίες, μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε χώρο και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά σε κάθε περίπτωση.

Post has attachment
Το Εργαστήρι εκμάθησης της τεχνικής "Self Massage", της Ειρήνης Τελίδουείναι ένα Ενισχυμένο σύστημα μασάζ εαυτού και αυτοθεραπείας, βασισμένο στο Αγιουρβέδικο και το Kινέζικο μασάζ Τuina, τη Ρεφλεξολογία, τα Trigger Points, τους Μεσημβρινούς και το Σιάτσου.

Σε αυτόν το εργαστήρι θα κάνουμε εισαγωγή στις απαραίτητες πληροφορίες για ένα επαγγελματικού επιπέδου μασάζ εαυτού για τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όταν δεν μπορούμε να έχουμε έναν εξειδικευμένο μασέρ στην διάθεσή μας αλλά και για πιο καθημερινή (συχνή) χρήση που σύμφωνα με την επιστήμη της Αγιουρβέδα θεωρείται απαραίτητη.


Wait while more posts are being loaded