Здравейте скъпи приятели! Искам да ви информирам че на 12.05 ( Вторник) в Пловдив ще се проведе бизнес информативна презентация. На нея лектор от Варна ще ни представи интернет света в друга светлина. Как свободното си време прекарано там може да превърнем в реален доход. Има и страхотни възможности за по амбициозните. Уверявам ви че информацията е доста увлекателна и може да извлечете много ползи. Мястото на събитието е Парк Хотел Пловдив в 19:00 ч. 

Моля ако има желаещи да присъстват да ми пишат на лично съобщение или да се обадят на тел. 0894502647 за резервация.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
като изключим няколкото безумни изисквания, ако умеете да рисувате, можете да се пробвате :-)

Post has attachment
На 24 март, неделя от 9.30 до 17.30 в гр. Пловдив ще се проведе 3-тото поред издание на практическия семинар "Инструменти за безплатен онлайн маркетинг".
Включете се и ще разберете как да използвате ефективно и напълно безплатно ТОП 10-те онлайн инструмента за успешен интернет маркетинг - уебсайт, блог, е-магазин, социални мрежи, SEO, копирайтинг, афилиейт маркетинг, видео маркетинг, e-mail маркетинг, интернет реклама.
Съществува голямо разнообразие от безплатни ресурси. В това обучение, те са събрани на едно място, съпътствани с много примери и професионални съвети.
Ключа към успеха на вашия онлайн бизнес се крие в нашите професионални обучения. Прочетете повече за семинара ето тук: http://bit.ly/YZslUD и побързайте да се РЕГИСТРИРАТЕ! Остават само 3 дни до прекратяване на регистрациите.

Post has attachment
Личното ми наблюдение показва, че уличните музиканти НЕ пият бира. Те свирят, за да събират пари за прехрана (и добро настроение на минувачите). Но съм виждал други, които пият бира и които не са музиканти, но които вандализират града, не допринасят за по-добрата атмосфера и пр.

Как ви се струва това намерение на Общината? За или Против уличните музиканти сте?

Post has attachment
Програмата за февруари на пловдивския театър. Впечатлява ли ви някое заглавие? харесахте ли си какво да гледате през месеца?

Здравейте и добре дошли!

Общност като тази винаги е предизвикателство за изграждане - забавна в началото, докато все още членовете са малко и по-сложна и комплексна, когато се разрастне. Мисля че заедно можем да се справим с предизвикателството да я направим полезна и приятна среда за общуване и обсъждане на случващото се в града.

Общностите, както вероятно знаете, предлагат допълнително фрагментиране, за да не са всички дискусии на едно място и да са по-лесни за следене в темите и областите, които интересуват всеки участник. Почти като във форум, в който всички теми са отделени една от друга и позволяват участие според интересите. Тази група все още не е разделена, защото се колебая кои да са основните теми за обсъждане. Приемам предложения и идеи как заедно да създадем наистина приятелско и удобно място за комуникация, без спам (с времето няма как да не се появи, но вероятно заедно ще се преборим с него) и за създаване на отлично настроение на всички участващи.

Разчитам на помощта и желанието ви за изграждане на приветливо място тук. :-)
Wait while more posts are being loaded