Post has shared content
Drugi vic :
Inženir se odločili da bo postal zdravnik. Na vrata svoje ambulante prilepi list na katerem piše : Če vas pozdravim mi plačate 50 €, če vas ne pozdravim jaz vam plačam 100 €. Zdravnik, ki je že od prej v mestu je bil ljubosumen in je hotel videti kakšno konkurenco ima in je šel v njegovo ambulanto. Inžiner ga je vprašal: Kaj je narobe, kaj vas boli? Zdravnik odgovori : Peša mi okus. Inžiner reče: Sestra uzamite zdravilo iz predala 21 in dajte pacientu 3 kapljice na jezik. Ko pacient okusi zdravilo reče: Fuj to je vendar bencin! Inženir reče: Odlično povrnil se vam je okus. To bo 50€. Ker zdravnik hoče še bolje spoznati inženirja gre še enkrat do njega in reče: Peša mi spomin. Inženir pa reče isto kot zadnjič. Pacient se takoj pritoži in reče : Tam hranite bencin. Inženir pa reče: Odlično povrnil se vam je spomin. To bo 50 €. Ker zdravnik hoče dobiti tistih 100 € nazaj gre še enkrat h njemu. Pacient reče: Peša mi vid. Inženir pa odgovori: Za to žal nimam zdravila, zato vam bom plačal 100 €. Inženir na račun napiše 10 € . Pacient reče: Napisali ste samo eno ničlo. Inženir pa reče: Odlično povrnil se vam je vid. To bo 50 € .
Photo

Post has shared content
PRVI VIC :
Arheologi v neki ledeni jami najdejo zmrznjenega neandertalca. Arheologi se odločijo da neandertalca odmrznejo. In res ga odmrznejo. Ko go odmrznejo takoj vpraša: "Ali Noriaki Kasai še skače?"
Hahahaha!!!! Če se ti to zdi smešno prosim označi z +1.
Photo

Prevc in Janus se pogovarjata:
Janus: Pa kaj si znorel!
Prevc: Ja sej sem pristalna mestu, ki je označeno s črko P.
Janus: To ne pomeni Prevc ampak parkirno mesto!

A ti povem en vic...ka je prdnu stric...pa je pršla gospa...pa sta prdnla oba...pa je pršla kamela pa je rekla...tega se pa ne dela

Kaj dobimo če krava skače gor in dol?
Milkshake

Kaj reče blondinka ko vidi rjavolasko

B.Glej ta je pa pobarvana
Ali kaj
Ona je grda jaz pa lušna

Post has attachment
I BELIVE....I CAN FLY............: )
Photo

Gresta dva pralna stroja cez cesto in enega zbije tovornjak in drug rece 'da pralni stroj bo dlje zivel dodaj calgon'.

Zakaj eskimi uporabljajo hladilnik? Za savno.

Kaj je rdece in se ne vidi? Paradiznik za ovinkom.
Wait while more posts are being loaded