Er der nogle af jer, som oplever at jeres database bare vokser og vokser hver dag ? Jeg oplever at min MySQL database vokser med omkring 20-30mb pr dag, også selv i perioder hvor jeg ikke tilføjer nogle varer. Lige nu er jeg oppe på en database på 950mb, og er godt på vej med de 1.5Gb som er grænsen på hos min udbyder.

Findes der til Magento et, helst gratis, lagersystem der kan holde styr på værdien af lageret ? Til det skal jo bruges indkøbsværdien, som jeg umiddelbart ikke kan se mulighed for at tilføje i det indbygget lagersystem.

Jeg har købt et modul til min shop, som er i en tgz/tar file. Når jeg i Magento Connect prøver at uploade denne file, får jeg beskeden "No files uploaded". Det som undre mig er at jeg får beskeden på både min webshop, og på min test-webshop, som er helt uafhængige af hinanden.

Jeg tænkte så, om jeg kunne pakke tgz filen ud, og så via FTP kopier indholdet over på min server ? jeg kan se tgz filen indeholder to bibloteker App og  Skin, samt filen package.xml.

Post has attachment
Min webshop er temmelig langsom, nogle gange kan det tage op til 10 sekunder at få vist en side. Specielt min checkout side er meget langsom. Jeg har siddet og kigget efter mulige løsninger til problemet, og har fundet noget der hedder Aoe_Profiler, som burde kunne vise hvor flaskehalsen er. Er det noget i kender til eller skal jeg starte et helt andet sted ? http://fbrnc.net/blog/2012/08/magento-profiler

Hej Alle
Jeg har et kæmpe problem med Base currency i Magento 1.9

Laver en international shop, og udenlandske kunder vil IKKE betale i DKK har jeg erfaret på den lede måde :)
Men Nets / Teller accepterer kun currency i DKK, når det er danske udstedte kreditkort.

Så lige nu er det enten farvel til udenlanske kunder fordi de ser "Pay in DKK currency". 
Eller farvel til alle danske kunder, da der kommer fejlkode 119 op når de prøver at tjekke ud i currency EURO.

Nogen der kan forklare mig det? Eller sende mig i den rigtige retning! 
Sætter virkelig pris på alt hjælp, er ved at blive vanvittig :)

De bedste hilsner
Christian

Søgning.... Jeg har lagt nye produkter ind, men de kommer ikke frem ved søgning. Har indekseret. Har endda prøvet at lave tags i håb om at det ville hjælpe, men intet.. det er magento's standard søgemaskine. 

Hey.
Siden Magento 1.9 kom har jeg ikke kunnet finde en oversættelsespakke, der indeholder oversættelser for alle de nye ord og sætninger der er brugt. Er der nogen der har lavet nogle eller ved hvor jeg kan finde dem, hvis de findes?

Nogen der har en ide til hvordan man kan tilføje en "fritekst linje" når man opretter en ordre?
Nogle gange har jeg produkter, eller produktgrupperinger, som jeg kun sælger en enkelt gang, og det vil være hurtigere bare at indtaste en tekst og en pris, og så være færdig, men jeg ved ikke om det overhovedet er muligt?

Jeg har problemer med at min shop til at sende ordrebekræftelse, forsendelsesbekræftelse og faktura ud til mine kunder.

Kunderne modtager sjovt nok bekræftelse om at de er tilmeldt nyhedsbrev og jeg som admin modtaget en kopi af en ordre når den er gennemført.

Er der nogen der måske ved hvordan jeg løser problemet?

Hvilken one page check bruger du? og vil du anbefalde det?
Wait while more posts are being loaded