Post has attachment
Vandaag deze AR game uitgeprobeerd. Met je drone kun je nu buiten racen over een virtueel parcours a la Mario Kart. Bevindingen: het werkt, is veilig en ook nog leuk. Mooie toepassing van AR en leuk voor DJI drone eigenaren. :)
Drone Prix AR
Drone Prix AR
vimeo.com

Post has attachment
Bevestigde werksessies op onze conferentie 9 oktober a.s.
- Micro:bit STEAM Cup (Richard Meijer)
- Escaperoom (Michiel van Eunen)
- Geleerde lessen en volgende stappen (Hulan)

Er komen nog meer aankondigingen, terwijl het programma verder vorm en inhoud krijgt. Aanmelden kan via onze website, www.missionstart.nl
Photo

Post has attachment
Is het mogelijk om een demo account te krijgen? Ik heb een paar collega's die willen kijken of het in het curriculum past

Ik speel met de gedachte om een soort online escaperoom te bouwen met 3D foto's waarin vragen en opdrachten verstopt zijn. Idee is om leerlingen met een VR bril door een of meer ruimtes te laten bewegen. Met het oplossen van de vragen en opdrachten verkrijgt men een cijfercode. Op de deur naar de uitgang plaats ik dan een link de verwijst naar een site waar men die code in moet voeren. Ik zou dat zelf kunnen programmeren maar wellicht is er al zoiets. Suggesties?

Post has attachment

Post has attachment
In het kader van onze conferentie leek het mij wel leuk om deze blog te schrijven en met je te delen. :)

Post has attachment
Onze trouwe leden van het forum: Early Bird Tickets staan op 1 februari a.s. om 00.00 u. online. Wees er snel bij. Dezelfde dag nog gaat onze Nieuwsbrief Gamification eruit met link naar de ticketshop. Wil je korting? Pak die korting!
Photo

Post has attachment
Dinsdag 9 oktober a.s. voor de derde keer in drie jaar tijd onze conferentie! :)

Post has attachment
In februari komt dit spelconcept met lespakket beschikbaar voor scholen. Via Mission Start.

Post has attachment
Een nieuw spelconcept dat op 25 VO scholen wordt uitgevoerd. Drone Cup Finals. Creatief denken en samenwerken worden getraind. Landelijke finale van de drone race competitie is in april 2018.
Photo
Wait while more posts are being loaded