Post has attachment
Download de keynote van Gerben Bakker en Stijn Folkerts.

Post has attachment
Werksessie van Sem is direct na de conferentie te downloaden voor alle Mission Starters en overige geïnteresseerden. Dinsdag 9 oktober a.s. 16.00 u.
Photo

Goede middag!

Vanuit ROC Aventus is er vraag naar een offline platvorm/werkgroep die eens per (half)jaar samenkomt om ideeën en ervaringen m.b.t. gamification (of onderwijsinnovatie in het algemeen) te delen. Een dergelijk platform zou vakgroep-specifiek zijn, bijvoorbeeld voor MBO sector Techniek of MBO sector Zorg & Welzijn. Het doel van het platvorm is om bestaande onderwijsgames met elkaar te delen en om bijvoorbeeld met een aantal scholen gezamenlijk licenties/spellen aan te schaffen of te ontwikkelen. Maar de vraag is natuurlijk wel: zijn hier meer scholen of docenten in geïnteresseerd?

Er zijn nog geen concrete plannen wat betreft de opzet, maar ik hoor het graag als er interesse is!

Hallo,

Ik wilde voor mijn Lio praktijkonderzoek voor de opleiding Aardrijkskunde tweedegraads gaan onderzoeken wat Gamification zou kunnen bieden voor het vak AK in de praktijk. Ik heb al wat gebladerd door de literatuur, maar zijn er al gave ideeën omtrent het vakgebied?

Ik wil hier graag meer over te weten komen.

Post has attachment
Over twee weken is onze landelijke conferentie LIVE! Ik weet uit ervaring dat er op het laatste moment altijd nog wat aanmeldingen binnenkomen. Wacht niet te lang... de tickets zijn eigenlijk al op. Via www.missionstart.nl kun je kijken of er nog tickets verkrijgbaar zijn. #gamificon2018 #gamification #onderwijs
Photo

Post has attachment
Speelt iedereen Fortnite? Uhm. Straks eind oktober misschien even niet! ;)

Post has attachment
Leerlingen kijken als eerste naar... Juist. Daarom deze blog. :)

Post has attachment
Nieuw platform: FlipGrid. Draait om video's en reacties.
Photo

Post has attachment
Een kort pleidooi voor meer consoles in de klas.

Post has attachment
Met GamiPress krijgt #gamification weer een (digitale) impuls.
Wait while more posts are being loaded