Post has shared content
Fredags Flash: KatherineSara

KatherineSara Rasmussen arbejder som #Psykoterapeut og #Parterapeut i det indre København, hvor hun møder jeg mange forskellige mennesker, problemstillinger og udfordringer. På trods af forskellighederne, er der samtidig rigtig mange tematikker, der går igen og kan gøre livet svært for både det enkelte menneske og for parret.

Når vi f.eks. bærer rundt på gamle og usunde overbevisninger om hvem vi er og hvad vi er værd, bliver det hurtigt svært at mærke hvad vi egentlig har af behov og ønsker. Inderst inde. Vi mangler på denne måde en solid og sikker platform at agere ud fra.

KatherineSara ser det derfor som en væsentlig opgave at hjælpe sine klienter til at lære sig selv bedre at kende, gennem en øget opmærksomhed på hvilke mekanismer der er i spil, når problemerne opstår og livet gør ondt.

Læs mere om KatherineSara på Levlykkeligt lige herunder:
https://levlykkeligt.dk/profil/katherinesara_psykoterapi

Post has shared content

Post has shared content

Slip fri af din angst

Angstbehandling med Tilfredshedsgaranti hos Psykolog Mark Gregersen i Aarhus

Kæmper du med angst vil du formentlig have forsøgt at slippe for angsten. Måske har du forsøgt at:Tænke anderledes, logisk eller positivt, undgå steder, hvor du oplever angst, konfrontere, skjule, undertrykke angsten...

Desværre virker disse metoder i reglen ikke. Måske forsvinder din angst lige kort, men så kommer angsten tilbage. Det kan være voldsomt frustrerende.

#Psykolog Mark Gregersen anbefaler dig en anderledes metode til behandling af #angst. Angst kan behandles med ACT og mindfulness som har dokumenteret effekt ved #angstbehandling.

Tilfredshedsgaranti: Hvis du ikke er tilfreds med behandlingen får du dine penge retur til og med 3. session. Så har du garanti for at det er risikofrit for dig at afprøve behandlingen.

Læs mere på Levlykkeligt lige herunder:
https://levlykkeligt.dk/angst_behandling_hos_psykolog

Post has shared content
Bliv Certificeret Coach på Mindjuice's Coachuddannelse

ICF-godkendt uddannelse

Uddannelsen er en unik fusion af kognitiv coaching, kraftfuld kommunikation, #Enneagrammet, personligt #lederskab og systemisk tænkning.

Mindjuice's coach uddannelse er langt mere end en coaching uddannelse. Den handler nemlig om de fundamentale lifeskills det kræver for at skabe fundament, forandring og forbedringer i livet.

På coach uddannelsen forener vi de nyeste #coaching værktøjer med omfattende træning af dig som coach og som menneske.
Du lærer, hvordan du motiverer mennesker til at handle ud fra deres inderste værdier og visioner. Det resulterer i en dybfølt glæde, der forplanter sig i hele livet - fra karrieren til parforholdet.

Læs mere om Mindjuice’ #Coachuddannelse som starter d. 20 jan 2018. På Levlykkeligt lige herunder:
https://levlykkeligt.dk/bliv_certificeret_coach_mindjuices_coachuddannelse_icfgodkendt_uddannelse_1

Post has shared content
Søg og du skal finde…

Gå på opdagelse i alle de aktuelle #tilbud på Levlykkeligt.dk inden for #coaching, #psykologi, #mindfulness, #terapi, #fysiskebehandlinger m.m. Nogle er tilmed #gratis.

Udover individuelle sessioner kan du også være heldig at finde tilbud på #kurser, #seminarer, #workshop, #foredrag, #retreats, #ebøger, #onlinekurser m.fl.

Måske finder du et tilbud på lige den type #meditation, #mindfulnesskursus,#samtaleterapi eller #coaching som du har brug for lige nu?

Se mere i Levlykkeligt’s aktuelle tilbud ved at klikke på lykke-linket lige herunder: https://levlykkeligt.dk/Tilbud_eksperter_personlig_udvikling
Photo

Post has shared content
"Det er sgu bare ikke fair", sagde hun til mig med bedende øjne, da hun fortalte om sin chef - og hans behandling af hende.

"Jeg er først lige kommet tilbage fra en lang #sygemelding med #stress", sagde en anden kvinde jeg sad ved siden af til et arrangement for nyligt.
Begge eksempler på gode grunde til at det er fedt at være "offer". For hvad er det der sker, når du møder dem?

Læs #stresscoach Lotte Klink’s blog på Levlykkeligt.dk Klik herunder: https://levlykkeligt.dk/forum/stress_coach_lotte_klink/det_er_fedt_v%C3%A6re_et_offer

Post has shared content
Kan du tage imod kritik – u-d-e-n at føle dig personligt angrebet?

Det er naturligt at vi tager #kritik personligt - fordi den ofte netop gives som et personligt angreb. "Du er så...". Vi overvejer om kritikken er berettiget: Skal vi gå i #forsvar eller give igen med samme mønt. Med ét står vi i en mig-mod-dig situation - en #kamp om hvem der er ok. Så er det at#samtalen kører af sporet.

Men kritik er altid udtryk for at vi har nogle uopfyldte men helt legitime og vigtige behov og ønsker som vi ikke får opfyldt i relationen til et andet menneske. Og det gør vi opmærksom på – måske for ofte på en måske hård og kritisk måde. Men lærer vi at se bagom kritikken, kan forholdet åbne sig positivt, og vi styrker vores #medfølelse og #empati.

Læs #konfliktmægler Signe Saxe Jessen på Levlykkeligt.dk om hvordan du undgår at tage kritik personligt i situationen. Klik herunder:
https://levlykkeligt.dk/kritik+og+selvv%C3%A6rd

Post has shared content
De drømme vi drømmer om vinteren bliver til de frø vi sår om foråret

Kender du det, at ”forsvinde” ind i dig selv om vinteren? Du bliver trist, mangler energi, orker ikke socialt samvær, bliver stille, eftertænksom… Eller måske kender du nogle venner, familie, kollegaer, der har det sådan eller når det er slemt – en #vinterdepression.

Det er helt naturligt at få det sådan. Alt liv omkring os i naturen er netop dèr, hvor det hele går på standby og det kalder vores krop og psyke også på. Specielt, hvis vi af natur er introverte, så forstærkes det i den mørke tid. Vi bør hilse den tilstand velkommen og give os selv lov til at gå ind i den. Men der er en masse forventninger i vores omverden og fra os selv om, at vi skal være effektive hele tiden. Vi siger til os selv: ”Det har jeg ikke tid til.”

Vi skal præstere, klare og være det samme hele året rundt. Det gælder både i vores arbejde, i familien, mellem venner – alle steder. Altid på toppen med styr på det hele! Men – det kan vi ikke!

Læs Mogens Juul på Levlykkeligt herunder:
https://levlykkeligt.dk/forum/singingwolf_mogens_juul/vintertid_er_dr%C3%B8mmetid

Post has shared content
Konflikthåndtering - lær konfliktløsning

Ønsker du at håndtere og løse konflikter, inden de eskalerer og volder skade på både relationen, samarbejdet og din trivsel, så få både indsigt og træning i at håndtere konflikter, så holdbare løsninger findes, og dit forhold til modparten styrkes.

Pia Hardy fra Fortuna Kurser tilbyder en bred vifte af kurser og coaching inden for professionel #konflikthåndtering og #konfliktløsning.

Lær bl.a. at blive den succesfulde konfliktløser på kurset i Konflikthåndtering. Oplev, hvordan du kan mestre den svære dialog med kunder eller borgere på kurset: Konflikthåndtering - dialogen med kunder og borgere eller på kurset i Klagehåndtering

Eller bliv toptrænet konfliktcoach og konfliktmægler på vores Konfliktcoach og konfliktmægler uddannelse. Er du selv havnet i en konflikt, kan du få Personlig konfliktcoaching.

På Levlykkeligt kan du læse mere om ”Konflikthåndtering - #kursus i at forebygge og løse konflikter i hverdagen”, ”Konflikthåndtering – kursus i dialogen med vanskelige kunder og borgere”. Klik herunder:

https://levlykkeligt.dk/konflikth%C3%A5ndtering_l%C3%A6r_konfliktl%C3%B8sning_hos_fortuna_kurser_coaching

Post has shared content
Forkæl dig selv med en kvalitets #YogaPilatesRejse til laveste familievenlige pris

Kom alene eller tag din familie eller din veninde med til skønne Grækenland 4.-11. juni 2018

Pris: kr. 4798,- pr. voksen og 2898,- pr. barn. Inkl. hotel, fly og stor lækker morgenmadsbuffet i 7 dage.

Yoga- og pilatesundervisningen morgen og sen eftermiddag tilkøbes for kun 1200 kr.

Succesen bag wiseonlife's egne familievenlige yoga-pilatesrejser

Efter at wiseonlife’s første egen #yogarerejse i efteråret 2017 fik fantastiske anbefalinger og mange gentilmeldinger til 2018, er vi glade for nu også at kunne tilbyde samme kvalitets-yoga-pilatesferie til den skønne ø Lefkas.

Igen er det med dygtige og populære yoga-, pilatesunderviser og fysioterapeut Heidi Myhre, så du vil få yderst kompetent undervisning på en flot placeret yogaplatform med den smukkeste udsigt.

Mange yogarejser er individuelle - men på denne #yogaferie er at kan du tage dem med som du har lyst til at dele din ferie med. Du kan være præcis så social med de andre i gruppen som du selv ønsker. Her er plads til alle og der er dejlige aktiviteter for enhver.

Yoga-pilates træningen foregår morgen og sen eftermiddag. Så der er masser af tid til at slappe af og være sammen med de andre deltagere eller din rejsefælle. Hotellet ligger afsides og helt roligt, har egen strand med krystalklart vand, tre lækre pools, spa, motionsrum, gratis kajakker, paddleboards og meget mere.

Læs mere og forhåndsreserver rejsen allerede nu, klik her:
http://wiseonlife.dk/yogaferie-familievenlig
Wait while more posts are being loaded