Post has attachment
Nagelstudio / Nagelsalon / Nagelstyliste / Gelnagels - AcrylNagelstudio Breda Perfecte Nagels op Google: https://goo.gl/posts/DYKSW

Nagelstudio / Nagelsalon / Nagelstyliste / Gelnagels - AcrylNagelstudio Breda Perfecte Nagels

Rijnauwenstraat 174, 4834 LH Breda
06 46367515 https://g.co/kgs/Qfc7km

Post has attachment
Administratiekantoor Breda NN Aministratie - De meest betrouwbare accountants-, financiële en andere administratieserviceprovider in Breda.

NN Administratie
NN Administratie is een administratiekantoor dat zich richt op de ondernemer in de regio Brabant. NN Administratie is in 2010 opgericht door Nathalie Noorland. Wij zijn een klein kantoor dat zich richt op de belangen van de ondernemer. Bij ons bent u geen getal, maar een persoon. Wij hanteren dan ook geen van negen tot vijf mentaliteit! U heeft een vast aanspreekpunt!

Financiële administratie
Boekhouding
Je besluit je droom achterna te gaan, de gok te wagen, en je eigen bedrijf te starten. Er komt van alles op je af en er moet van alles geregeld worden. Voor heel veel ondernemers niet het leukste gedeelte, maar zeker zeer belangrijk: de Boekhouding. Als ondernemer ben je verplicht een boekhouding bij te houden. De boekhouding geeft op de eerste plaats inzicht. U weet precies hoe uw onderneming er financieel voorstaat. De boekhouding is tevens ook de basis voor uw belastingaangifte (btw en inkomsten- en/of vennootschapsbelasting). De Belastingdienst stelt daarom wettelijke eisen aan een deugdelijke administratie. Verder heeft u ook een inzichtelijke boekhouding nodig voor oa het aanvragen van een financiering. Kortom: een administratie die aan de wettelijke eisen voldoet is voor u als ondernemer een must! En daar kunnen wij u gelukkig bij helpen!

Post has attachment
Administratiekantoor Breda NN administratie – Boekhouder Breda | ZZP, MKB


Administratiekantoor Breda NN Administratie is een administratiekantoor dat zich richt op de ondernemer in de regio Brabant. NN Administratie is in 2010 opgericht door Nathalie Noorland. Wij zijn een klein kantoor dat zich richt op de belangen van de ondernemer.


Bij ons bent u geen getal, maar een persoon. Wij hanteren dan ook geen van negen tot vijf mentaliteit! U heeft een vast aanspreekpunt!

Administratiekantoor Breda NN administratie biedt o.a. de volgende diensten voor particulieren, ZZP en MKB in de regio Noord Brabant.
Financiële administratie
Boekhouding
Uw administratie uit handen
Documenten inboeken zoals bankafschriften, verkoop- en inkoopfacturen, kas, bank, giro en memoriaal
Uw boekhouding uitwerken
Uw boekhouding controleren
Als u op zoek bent naar een vriendelijk en betrouwbaar administratiekantoor in de regio Breda / Noord Brabant, bent u bij Administratiekantoor Breda NN administratie aan het juiste adres.

Post has attachment
NN administratie’s – beheer aanbieding is een volledig spectrum van salaris administratie-oplossingen, die ongetwijfeld helpen klein – schaal bedrijven en ondernemers om hun loonlijst administraties te stroomlijnen. Verder kunnen oplossingen aangeboden door onze edge worden afgestemd op de vraag van de klant en de zakelijke behoeften.
Onze diensten omvatten : –

Diepe berekeningen
Rapportage
Nakoming
Jaarlijkse activiteiten
Terugbetaling
Werknemers en manager diensten
Zoekopdrachtbeheer

Ik , in kleine bedrijfseenheden, heb ik in het algemeen vaak zelf het salarisbeheer van bedrijfseigenaren uitgevoerd. Zoals hij heeft te maken met een limiet en een aantal medewerkers maar al snelde situatie worden en uit de hand. Daarom blijven ondernemers of eigenaren van kleine bedrijven jagen op betaalbare software die deze taak voor hen kan uitvoeren. Maar wanneer we hier zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij, NN Administration en onze loonadministratiediensten onderscheiden de kernverwachtingen van zowel bedrijfseigenaren als werknemers. Huur ons in, we zullen nemen komt van de last van de verwerking van de lonen en het beheer van uw schouders. Wij zijn een toegewijd accountantskantoor en zorgen ervoor dat uw werknemers op tijd en correct worden betaald.
We leveren ons best omdat we bieden state -of-the-art loonadministratie . Neem contact met ons op voor meer informatie over ons en onze services.

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded