By - 64 Followers - 36 Posts - Public

Stream

Altin Buka

Shared publicly  - 
 
Click to view detail...
1

Altin Buka

Shared publicly  - 
1

Altin Buka

Shared publicly  - 
 
A po falimenton qeveria ekonomine Shqiptare ?
 ·  Translate
Goditja 100 pistolëshe! Kështu quhej, në romanet aventureske me shpata të Parisit të viteve 500-të, goditja sekrete dhe e vështirë përmes së cilës kalorësi më i aftë e shponte tej për tej kundërshtarin e rradhës. Dhe pistoletat nuk ishte armë, por një lloj monedhe ari. Pra, është ajo që në konkurset e sotme televizive, ka
1

Altin Buka

Shared publicly  - 
 
Jepi vlere prones te tende me Info PRONA
 ·  Translate
1

Altin Buka

Shared publicly  - 
 
Durres, second big city of Albania
 ·  Translate
3

Altin Buka

Shared publicly  - 
1

Altin Buka

Shared publicly  - 
 
A duhen paguar siperfaqet e perbashketa ?
 ·  Translate
1

Altin Buka

Shared publicly  - 
With many Venetians looking to sell up, some palazzi are going for a song (well, about €8m) http://on.ft.com/1YbhN4c · Embedded image. 2:00 AM - 6 Mar 2016. 43 Retweets43 Likes. Reply to @FT. Replies. The Surreal Thing. 8h8 hours ago. The Surreal Thing @MohammadFarooq_. @FT My favourite place!
1