Post has attachment
Bala Library Refurbishment

Our brief:

We were asked to refurbish this library, making it a bright, attractive and comfortable for all users.

What we did:

Our design team worked closely alongside our clients to get a clear understanding of the brief they were proposing. We designed and manufactured new wall and island shelving units in a white finish to create a much smarter, modernised appearance for Bala Library. We also created a more mobile, adjustable children’s area.

The result:

We are always delighted to welcome back clients who have chosen to work with us before, and we are so pleased that the lovely team at Gwynedd Council and Bala Library were thrilled with our work again.
PhotoPhotoPhotoPhoto
12/3/18
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Bramshott Carehome Refurbishment

Our brief:

We were asked to design, manufacture and install many of the room sets for this newly-built care home.

What we did:

We designed, manufactured and fitted a reception counter, bar and screens which featured intricate fretwork running across the units. LED lighting on the reception desk complemented the fretwork. We fitted desk and shelving units to create a stylish IT suite and library. Finally, we installed bespoke units into other areas of the care home including the seating, hairdressers, assisted bathrooms and shop.

The result:

We created a beautiful, modern and comfortable living space for the residents of Bramshott care home.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
12/3/18
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Warwick University Lecture Theatre Refurbishment

Our brief:

To refresh and modernise an existing lecture theatre.

What we did:

We removed outdated lecture tables and replaced them with a lighter, grey laminated surface top. This contrasted with oak leg boxes and modesty panels to give them a more modern appearance.

As well as making the desks look more modern, we made them more practical and useful for students by incorporating USB charging cables for electronic devices.

The result:

We designed, manufactured and installed a cost-effective, practical and student-friendly lecture theatre solution for Warwick University.
PhotoPhotoPhotoPhoto
12/3/18
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
The Cube Office Refurbishment.

Our brief:

To work alongside other office designers to manufacture and install interiors for new offices located in Birmingham’s landmark The Cube.

What we did:

We transformed this space into a more modern and efficient work environment for the Law Society; manufacturing new furnishings throughout the building including meeting tables, seating booths, kitchen areas, coffee stations, a mail room and a library. We also manufactured a slatted wooden ceiling and oak cladded wall featuring glass to match the rest of the office furniture.

The result:

We worked efficiently with our clients and other designers to complete the installation of a stunning new office environment that impressed both employees and Law Society clients.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
12/3/18
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Dudley Archive Museum Refurbishment

Our brief:

Dudley Museum had a planned move from their old site to a new archive building. We were asked to design the exhibition space and fixtures, alongside building all the cabinets for the new Museum which would display the history of Dudley with a more modern look and feel.



What we did:

We designed, manufactured and installed all the new display cabinets.


The result:

We were very proud to be part of the development of such an important project for the community and received a certificate for demonstrating commitment to Dudley Council’s value of excellence.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
12/3/18
7 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded