Profile cover photo
Profile photo
izan awang
153 followers
153 followers
About
Posts

Post has attachment
Keseronokan selepas berkahwin lebih 5 tahun
OK..bertahun tak update blog..hari ni macam nak update pulak...masih wujud lagi di samping kerja-kerja yang bertimbun tu..

Ok keserononkan selepas berkahwin selepas 5 tahun..memang tak sama dengan semasa bujang, masa bercinta dan pendek kata sebelum berkah...
Add a comment...

Post has attachment
Raya 2017 - Part 2
Weekend lepas bersambung shopping untuk persiapan raya..Pergi summit, giant, dan maidin.. So dapatlah jugak hasil seluar raya untuk harith dan harraz, dress rania, kasut dan slipar raya rania dan juga bahan-bahan nak buat kuih raya.. Sampai rumah suruh test...
Raya 2017 - Part 2
Raya 2017 - Part 2
dunia-izan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Raya 2017 - Part 1
Bila masuk bulan ramadhan jer terus fikir persiapan raya kan..Bagi aku dan suami raya tahun ni persiapan peribadi memang ala kadar jer..tahun ni pun tahap kewangan pun teruk semua pun mahal kan..just utk anak2..Untuk aku, jahit sendiri sehelai baju raya dar...
Raya 2017 - Part 1
Raya 2017 - Part 1
dunia-izan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
miskin, sederhana dan Kaya
Sebenarnya kaya adalah menjadi satu rahmat daripada Allah dan fitrah kita  hidup di dunia ada yang dari pelbagai darjat. Dari serendah darjat ke darjat yang tertinggi.. Bukanlah satu kesalahan menjadi kaya. Sebenarnya kaya juga adalah satu ujian daripada Al...
miskin, sederhana dan Kaya
miskin, sederhana dan Kaya
dunia-izan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Anak Pertama ke Tadika
Dah 5 bulan anak pertama ke tadika.. perubahan padanya oklah banyak dan positif.. alhamdulillah dan aku pulak cam rasa dah besar anak sulong aku ni..pada mulanya dia agak excited nak pergi ke sekolah.. kalau tengok budak2 lain mmg menangis tapi dia tak, exc...
Anak Pertama ke Tadika
Anak Pertama ke Tadika
dunia-izan.blogspot.com
Add a comment...

Add follower
Add a comment...

Post has attachment
Anak ke3: Pengalaman bersalin czer kali ke2
7 hari lepas aku selamat melahirkan baby ke3 ku...alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan baby pun dalam keadaan sempurna..syukur alhamdulillah...sama seperti 2 orang anak sebelum ni, hospital umra menjadi pilihan..Tempatnya pun ok dan harga lebih rendah...
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded