Profile cover photo
Profile photo
Siti Khatijah Diana Mohd Hatta
About
Posts

Post has attachment
Bukan Maksudku Memilihmu Bab 24
Salam. Ini mungkin bab terakhir yang akan diupload. Sebelum tu nak minta maaf pasal bab sebelum ni. Tak perasan ada banyak kesalahan terutama pasal jarak. Bab 23 tu ditulis pada tablet, tu yang jadi tak betul tu. Tapi aku dah repair. Adalah ubah sikit-sikit...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Tahun Baru 2017
Foto : Google Salam. Lama betul tak kemaskini blog. Dekat setahun kot. Hahaha. Tak adalah. Maaf buat kawan-kawan tertunggu. Harap den tak buat lagi. Ngee... Sebelum tu, aku nak ucap selamat tahun baru buat semua. Harap tahun ni akan jadi lebih baik buat kit...
Selamat Tahun Baru 2017
Selamat Tahun Baru 2017
ctkhatijahdiana.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Bab 23
Bab 23 Hampir satu jam Fazlin berdiri menghadap tingkap.
Jauh dia merenung keluar. Entah apa yang apalah di dalam benaknya. Iqbal yang
ada serumah langsung tak dihiraukan. Seolah-olah dia sedang berada dalam
dunianya sendiri. Tatkala itu, Iqbal berhajat mah...
Add a comment...

Post has attachment
Bukan Maksudku Memilihmu Bab 22
Salam readers. Maaf sangat-sangat sebab tak update cerita. Tak ada idea nak tulis macam mana. Ni pun rasa kurang. Apa pun, harap korang terhibur. :) Bab 22 "Ibu
bawak apa sampai besar gedabak macam ni?" Tegur Fazlin sejurus terlihat
bagasi yang terletak di ...
Add a comment...

Post has attachment
Bukan Maksudku Memilihmu Bab 21
Bab 21 Baru sebentar tadi, kedua-dua orang tua Iqbal dan Fazlin
tiba dari kampung. Suasana riuh jelas kedengaran di kediaman bujang milik
Iqbal. Bujang? Eh bukan dah kahwin ke? Bekas bujang okey. Daripada jiran bertukar status kepada besan membuatkan
hubung...
Add a comment...

Post has attachment
Bukan Maksudku Memilihmu Bab 21
Bab 21 Baru sebentar tadi, kedua-dua orang tua Iqbal dan Fazlin
tiba dari kampung. Suasana riuh jelas kedengaran di kediaman bujang milik
Iqbal. Bujang? Eh bukan dah kahwin ke? Bekas bujang okey. Daripada jiran bertukar status kepada besan membuatkan
hubung...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Bukan Maksudku Memilihmu Bab 20
Bab 20 Tuk! Tuk! Tuk! Bunyi ketukan yang bertalu-talu itu membuatkan Fazlin membuka
selimut. Pintu utama itu dipandang dengan rasa kosong. Langsung tak
berkeinginan pun untuk mengetahui siapa gerangan yang hadir. Kesudahannya, dia mencapai
sebiji bantal unt...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Bukan Maksudku Memilihmu Bab 19
Bab 19 Alhamdulillah. Selesai sudah majlis pernikahan mengejut
di antara Fazlin dan Iqbal. Tidak dinafikan, banyak orang mempersoalkan apa
sebenarnya yang berlaku. Mana tidaknya, mereka dikhabarkan bakal pengantin
lelaki itu adalah sepupu Iqbal. Tup-tup Iqb...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded