Profile cover photo
Profile photo
Ibnu Ramli
179 followers -
The Kreatif Ketayap
The Kreatif Ketayap

179 followers
About
Posts

Post has shared content
Link dalam gambar ni xleh bukak pun
Follow my blog ? :D

And my second blog too :3
http://guy-likeme.blogspot.com/
Leave footsptep at my both cbox for a follow back :D
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Leaving?
Assalamualaikum semua, Alhamdulillah hari ini dah masuk hari pertama aku di semester baru. Ala kulli hal, aku masih berada di rumah lagi, disebabkan email dari lecturer-lecturer baru yg cancelkan kuliah di hari pertama..  Jadi bolehlah extend cuti sehari la...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Contest GA #2 Plain83: Isi Buih-Kata Komik #2
Salam, hari ini aku nak join satu contest anjuran Plain83 , iaitu contest ni: Click banner tersebut utk ke page contest Contestnya mudah sahaja, cuma isikan dalam bubble komik yg disediakan apa-apa yang menarik, lawak dan sengal asalkan ia tidak menyentuh i...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Nua'ibu Zamanana
نعيب زماننا (We Blame our time?) Assalamualaikum semua, kaifa haluka (Apa khabar) semua? Kebelakangan ini aku agak kurang masa untuk diluahkan dengan berblogging, mungkin juga kerana kurang benda yang dapat dikongsikan bersama. Sebenarnya sekarang aku masih...
Add a comment...

Post has attachment
Manusia yang bijak mencari jalan yang menerangi, manakala yang sombong mencari-cari alasan menjauhi
Add a comment...

Post has attachment
#WordlessWednesday: Dedicated
Kadang-kadang aku pelik juga macam mana kawan-kawan aku boleh sanggup diet, pergi gym seminggu dlm tiga kali, ambil protein dan berbagai-bagai jenis produk untuk maintainkan badan yang gagah. Bagi aku yang hangat-hangat tahi ayam ni, aku rasa memang cukup h...
Add a comment...

Post has attachment
Salam Aidil Adha buat semua blogger di Malaysia dan di luar negara..
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded