Profile

Cover photo
Siti Asmah Md Yusof
43 followers|1,868,179 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Siti Asmah Md Yusof

Shared publicly  - 
 
  Segala puji bagi Allah SWT kerana telah menganugerahkan kita segala macam nikmat, salah satunya dengan kurniaan menurunkan hujan melalui gumpulan awan. Allah SWT berfirman: أَفَرَأَيْتُمُ الْمَاءَ الَّذِي تَشْرَبُونَ ﴿٦٨﴾ ...
1
Add a comment...

Siti Asmah Md Yusof

Shared publicly  - 
 
As salam dan selamat tengah hari buat semua... Terkebil2 mata sorang diri di rumah hari nie. Husband asz dah mula bekerja setelah lebih 6 bulan bercuti.Mengantuknya... Banyak kerja menanti sebenarnya...tapi kemalasan mula m...
1
Wreyana mohd hambari's profile photoSiti Asmah Md Yusof's profile photo
4 comments
 
Mmg pun sama la ngan as...tue yg skit jer buat huhu
 ·  Translate
Add a comment...

Siti Asmah Md Yusof

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
It's good to have money and the things that money can buy, but it's good, too, to check up once in a while and make sure that you haven't lost the things that money can't buy. ~ George Horace Lorimer
4
Add a comment...

Siti Asmah Md Yusof

Shared publicly  - 
 
As salam dan selamat pagi buat semua... Semoga beroleh keberkatan dan kejayaan hendaknya hari nie....terutamanya buat pasukan olahraga SMKPP11(2)... Buat sahabat ku deena semoga kau terus ceria bersama meraka yang ter...
1
Add a comment...

Siti Asmah Md Yusof

Shared publicly  - 
 
Assalammualaikum dan selamat petang buat semua pengunjung setia blog asz. Walaupun tuannya macam chips more...hehe sekejap ada sekejap hilang... bila dah cuti sekolah barulah asz berkesempatan nak mengupdate blog yang dah lam...
1
Add a comment...

Siti Asmah Md Yusof

Shared publicly  - 
 
As salam dan selamat petang buat semua.... selamat berhujung minggu...hari nie asz x ke mana...mood melepak dan mnyiapkn assgmnt yg melambak...huhu... Lama dah rasenya oven asz tue kesejukan...hehe...mane taknye...asyik mood ...
1
Add a comment...
Have her in circles
43 people
Ros Mat Saad's profile photo
ROSMALIZA ARIFFIN's profile photo
ogy parkyep's profile photo
Rahimah imah's profile photo
Hairul Faiezi's profile photo
Noraisah Sulaiman's profile photo
Mohd Rofi Isa's profile photo
Rohah Rahmat's profile photo

Siti Asmah Md Yusof

Shared publicly  - 
 
As salam buat semua...  lain pula entry kali nie....hehe Asz sedang mengadakan promosi istimewa sempena Ramadhan dan Syawal yang bakal berkunjung tiba. Di sini terdapat pelbagai jenis biskut raya seperti Snow Almond, Suji...
1
Wreyana mohd hambari's profile photoSiti Asmah Md Yusof's profile photo
6 comments
 
As blk hari jumaat dan blk ke putrajaya hari ahad Kak...
 ·  Translate
Add a comment...

Siti Asmah Md Yusof

Shared publicly  - 
 
As salam dan selamat petang buat semua... Alhamdulillah dah masuk hari ke-4 kita berpuasa...kejapnya terasa.. Panas dan bahangnya petang nie kan? takut2nya nak kuar rumah..nikan pula nak ke bazar ramadhan...nanti belinya xseb...
1
Add a comment...

Siti Asmah Md Yusof

Shared publicly  - 
 
As salam dan selamat petang buat semua.... selamat berhujung minggu...hari nie asz x ke mana...mood melepak dan mnyiapkn assgmnt yg melambak...huhu... Lama dah rasenya oven asz tue kesejukan...hehe...mane taknye...asyik mood ...
1
Add a comment...

Siti Asmah Md Yusof

Shared publicly  - 
 
As salam buat semua pengunjung setia blog as yang kekadang suisnya On Off jer keaktifannya....hehe...  Berbulan juga asz x bersiarankannn.... ;( Skrg nie mood study melanda...alhamdulillah rezeki asz tahun nie berjaya di offe...
1
Add a comment...

Siti Asmah Md Yusof

Shared publicly  - 
 
As salam buat semua pengunjung setia blog as yang kekadang suisnya On Off jer keaktifannya....hehe...  Berbulan juga asz x bersiarankannn.... ;( Skrg nie mood study melanda...alhamdulillah rezeki asz tahun nie berjaya di offe...
1
Add a comment...

Siti Asmah Md Yusof

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
love dis song ;)
1
Add a comment...
People
Have her in circles
43 people
Ros Mat Saad's profile photo
ROSMALIZA ARIFFIN's profile photo
ogy parkyep's profile photo
Rahimah imah's profile photo
Hairul Faiezi's profile photo
Noraisah Sulaiman's profile photo
Mohd Rofi Isa's profile photo
Rohah Rahmat's profile photo
Basic Information
Gender
Female