Profile

Cover photo
Qasey Honey
Lives in Malaysia
3,189 followers|10,068,019 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Pinned

Qasey Honey

Shared publicly  - 
 
follow my IG
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Bismillahirrahmanirrahim... Alhamdulillah muncul juga akhir entri pertama di tahun baru 2k17 ni...hehehe...apa khabar semua followers...semoga semuanya baik2 sahaja yea... Ada ...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... kembali bersiaran hari ni apa khabar semua... musim cuti sekolah macam ni sudah tentu ra...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua Alhamdulillah dapat bersiaran hari ni… Ada juga yang mengeluh bila QH tak update blog…QH...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
 
KEK LIMA LAPIS ^_*
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua… haaa tudiaa…muncul jugak akhirnya…hehehe biase lerrr mood asyik terjunam ke mane entah…ni barulah mai
mood rajin dah…ngeee sebenarnya dari sehari ke sehari niat nak mengupdate blog tu
ada tapi tu la sebaliknya pula...
 ·  Translate
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua… haaa tudiaa…muncul jugak akhirnya…hehehe biase lerrr mood asyik terjunam ke mane entah…ni barulah mai mood rajin dah…ngeee sebenarnya dari sehari ke sehari niat nak mengupdate b...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Bersiaran lagi hari ni... ok hari ni QH nak kongsikan resepi belasahan lagi... hidangan kali ni Siakap Goreng Sambal Hijau...simple je menu hari ni...ni projek main masak2 cuti y...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Salam Jumaat yang penuh barakah... Apa khabar semua...dah masak belum tu... rajin pulak nak masak2 sekarang...hehehe...mood nak membaking tu je belum sampai2 lagi...kalau dulu it...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Selamat hari raya awak2 semua...hehehe Kesilapan ke apa ni...kikiki Ala kan nanti tak lama lagi nak Tahun Baru Cina kan...tu yang keluar biskut raya entri hari ni...padahal resep...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Berhujanan pagi tadi di bumi KL hari ni...sejuknya masih terasa lagi...nasib baik la kerja kalau tak best ni berbungkus di rumah sambung tido...hehehe... Tapi kebiasaannya hujan...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera... Hari ni QH bersiaran dengan resepi viral suatu masa dulu...hehehe...orang lain dah puas makan dan berkali2 buat...QH ni haaaa baru la terhegeh2 buat...hihihi...nak buat macam mana mood ...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua… haaa tudiaa…muncul jugak akhirnya…hehehe biase lerrr mood asyik terjunam ke mane entah…ni barulah mai mood rajin dah…ngeee sebenarnya dari sehari ke sehari niat nak mengupdate b...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Ok hari ni QH nak kongsikan satu lagi resepi belasahan...sekarang ni QH rajin pula nak mereka2 resepi...hehehe...tak cuba tak tahu kan...jadi memandai2 la ubah itu ini... Biasa...
1
Add a comment...
Story
Tagline
Qasey Honey
Basic Information
Gender
Female
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia