Profile

Cover photo
Qasey Honey
Lives in Malaysia
3,188 followers|9,662,525 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Pinned

Qasey Honey

Shared publicly  - 
 
BUKU MASAKAN SIRI BLOGGER DARI QASEY HONEY
 ·  Translate
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Kembali bersiaran hari ni... Ok kembali nak kongsi resepi masak2 pula...hihihi resepi ni bukan la baru QH masak tapi ianya telah diperam hampir sebulan lebih la...ya ampun lama s...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua… Hai semua… Tu dia akhirnya muncul juga QH di sini…sangat bercintanya nak kembali bersiaran…terpaksa merangkak bertatih bagai dia nak sampai ke sini…hahaha…inilah akibat bila lama...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Ok ni kukis raya yang ke 5 dari QH...hmmm tengok tu diam tak diam dah 5 jenis kukis raya yang QH buat...dalam malas2 tu...kalau rajin agaknya entah berapa jenis la tu kan...hehehe...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Beberapa hari yang lepas QH agak sibuk sedikit...tu yang tak dapat nak bersiaran...hari ni QH nak kongsikan lagi satu kukis raya...masih lagi dalam mood projek kuih raya tau...he...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Asslamualaikum dan salam sejahtera semua… Ok…in shaa Allah mulai hari ini sehingga nak raya nanti QH akan update resepi kukis pula…dalam list macam2 kukis yang QH nak buat tapi belum tahu dan belum tentu lagi semuanya menj...
1
Add a comment...
In her circles
72 people
Have her in circles
3,188 people
mohd shah's profile photo
Rohairul Ghani's profile photo
elbaihaqi official's profile photo
sulkifly said's profile photo
Mark Bomm's profile photo
Achmad Kholik's profile photo
Bangdy Saputra's profile photo
M Khairul M Khalid's profile photo
YPU Terengganu's profile photo

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Alhamdulillah bersiaran lagi QH hari ni... Tenggelam timbul tenggelam timbul je sekarang ni...hehehe...impian tu kalau boleh nak selalu update blog ni...hari2 kalau boleh tapi tu...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Hai semua bersiaran juga hari ni...patut semalam lagi QH nak update blog tapi sayang tak sempat...stok resepi banyak lagi yang belum berupdate...tersimpan elok dalam draft tu...he...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Sebelum nak bercuti panjang sempena hari raya yang akan menjelang beberapa hari lagi...takut tak sempat nak update entri yang seterusnya...QH ingin menyusun sepuluh jari tanda ke...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Ok masih dengan projek kukis raya...hehehe...macam tak sempat je nak habiskan list kukis yang ada tu...nampaknya kena sambung ke tahun depan kot...hihihi...bolehkan...dulu2 1 har...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Kembali bersiaran dengan projek kuih raya...hehehe Kali ni satu lagi resepi yang sangat senang dan mudah...QH share dulu resepi yang senang2 dulu yer...bak kata QH bersenang2 dah...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Masuk sudah Ramadhan ke-12...sekejapan je masa berlalu... Nah satu lagi idea menu untuk berbuka puasa dan bersahur nanti...ni hidangan iftar QH hari ke-11 Ramadhan...bulan puasa ...
1
Add a comment...
People
In her circles
72 people
Have her in circles
3,188 people
mohd shah's profile photo
Rohairul Ghani's profile photo
elbaihaqi official's profile photo
sulkifly said's profile photo
Mark Bomm's profile photo
Achmad Kholik's profile photo
Bangdy Saputra's profile photo
M Khairul M Khalid's profile photo
YPU Terengganu's profile photo
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Story
Tagline
Qasey Honey
Basic Information
Gender
Female