Profile

Cover photo
Qasey Honey
Lives in Malaysia
3,179 followers|9,569,036 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Pinned

Qasey Honey

Shared publicly  - 
 
BUKU MASAKAN SIRI BLOGGER DARI QASEY HONEY
 ·  Translate
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Ok ni kukis raya yang ke 5 dari QH...hmmm tengok tu diam tak diam dah 5 jenis kukis raya yang QH buat...dalam malas2 tu...kalau rajin agaknya entah berapa jenis la tu kan...hehehe...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Beberapa hari yang lepas QH agak sibuk sedikit...tu yang tak dapat nak bersiaran...hari ni QH nak kongsikan lagi satu kukis raya...masih lagi dalam mood projek kuih raya tau...he...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Asslamualaikum dan salam sejahtera semua… Ok…in shaa Allah mulai hari ini sehingga nak raya nanti QH akan update resepi kukis pula…dalam list macam2 kukis yang QH nak buat tapi belum tahu dan belum tentu lagi semuanya menj...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua… Salam Ramadhan ke-11… Ni ada satu lagi idea untuk iftar berbuka nanti…sebagai pembuka selera selepas seharian berpuasa…pembuka selera kali ni adalah manisan…memang kita digalakka...
2
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Diam tak diam dah 9 hari kita di bulan Ramadhan...pejam celik pejam celik masa berlalu begitu cepat...semoga Ramadhan kali ini membawa keberkatan untuk kita semua dan segala urus...
1
Add a comment...
Have her in circles
3,179 people
Saad Mas'od's profile photo
Está dE reGreso Sahar's profile photo
aries supel's profile photo
POS KERETA / TRANSPORT's profile photo
Nazril Qaid's profile photo
Advokat Fidel Angwarmasse, SH. 5806E1B0's profile photo
Mark Bomm's profile photo
Khoiriyah ammar's profile photo
ravikumar burra's profile photo

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Sebelum nak bercuti panjang sempena hari raya yang akan menjelang beberapa hari lagi...takut tak sempat nak update entri yang seterusnya...QH ingin menyusun sepuluh jari tanda ke...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Ok masih dengan projek kukis raya...hehehe...macam tak sempat je nak habiskan list kukis yang ada tu...nampaknya kena sambung ke tahun depan kot...hihihi...bolehkan...dulu2 1 har...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Kembali bersiaran dengan projek kuih raya...hehehe Kali ni satu lagi resepi yang sangat senang dan mudah...QH share dulu resepi yang senang2 dulu yer...bak kata QH bersenang2 dah...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Masuk sudah Ramadhan ke-12...sekejapan je masa berlalu... Nah satu lagi idea menu untuk berbuka puasa dan bersahur nanti...ni hidangan iftar QH hari ke-11 Ramadhan...bulan puasa ...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Iftar ke-10 dari QH...tetiba tekak teringin sangat nak makan asam pedas...dah beberapa hari QH tak ke bazar Ramadhan tau...baik dia tahun ni...bulan puasa tahun ni dia rajin nak ...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Hari ni dah masuk Ramadhan ke 8...macam cepat je masa berlalukan...QH tengok di FB sekarang sedang berperang dengan kukis raya...di blog QH belum nampak lagi...geram je kan tengok...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
3,179 people
Saad Mas'od's profile photo
Está dE reGreso Sahar's profile photo
aries supel's profile photo
POS KERETA / TRANSPORT's profile photo
Nazril Qaid's profile photo
Advokat Fidel Angwarmasse, SH. 5806E1B0's profile photo
Mark Bomm's profile photo
Khoiriyah ammar's profile photo
ravikumar burra's profile photo
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Story
Tagline
Qasey Honey
Basic Information
Gender
Female