Profile

Cover photo
Qasey Honey
Lives in Malaysia
802 followers|4,797,846 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Sekarang tiba mood untuk meroti pula...memang musim kot sekarang ni...mana tidaknya memasing menayang roti yang dihasilkan sendiri di sana sini...kalau buka FB tu pasti setiap h...
1
Lizamzam Zam's profile photo
 
Awak ni tukang masak ea....sedap nya....
 ·  Translate
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Hari ni QH masih bersiaran dengan resepi lauk lagi la...bila la yer nak mula membaking ni...tekak ni bukan tak teringin nak makan kek buatan sendiri, brownies, muffin dan macam2...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua… Gong Xi Fa Chai buat semua kawan2 dan pengunjung blog yang berbangsa cina… Macam mana dengan cuti CNY baru2 ni…dah sampai ke mana berjalan dan bercuti…QH? Duduk rumah je…bali...
2
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua… Kembali lagi!!! Baru la ade kesempatan untuk mengupdate blog… Apa khabar semua??? semoga semua berada dalam keadaan yang baik dan sihat yer…sekarang ni macam dah musim demam a...
1
eugine bijay dung dung's profile photo
 
Hi madam honey please tel some easy cookies .No doubt U  R  a good safe I aklways see you kookies  & U and want to talk with U.
Add a comment...
Have her in circles
802 people

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Bertemu kembali... Ada pon entri baru hari ni ^_^...minggu lepas tak tahu la mood memang malas tak ingat dunia...kesian pada semuakan...datang singgah ke blog ni resepi masih y...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Pada mulanya nak biarkan entri kali ni dengan gambar dan resepi je...tak tahu nak bebel ape...tapi tetiba pula...macam2 pulak nak dibebelkan...macam lain je kalau entri kosong t...
1
1
Mohd Ari's profile photo
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua… Pening arr Mane tak peningnye…malam tadi ade 2 siaran yang mesti di tonton…hehehe…final Mastercheff All Star…pastu dalam masa yang sama ade bola pulak…JDT vs Lion XII…tapi QH ten...
2
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua… Kembali bertemu… Semalam boleh pulak terlupa nak update blog…hehehe…ape kes la agaknye yer…aduyaiii…leka sangat kot dengan cuti 3 hari yang lepas tu…hihihi…ade2 ajekan…alasan!!! ...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
2
Fatin Hanaa' Kholielah Roslan's profile photo
 
hai kak QH,kalau nak tempah kek aiskrim yang dalam blog tu beape hargenye yek???
 ·  Translate
Add a comment...
People
Have her in circles
802 people
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Story
Tagline
Qasey Honey
Basic Information
Gender
Female