Profile

Cover photo
Qasey Honey
Lives in Malaysia
3,152 followers|9,316,603 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Pinned

Qasey Honey

Shared publicly  - 
 
BUKU MASAKAN SIRI BLOGGER DARI QASEY HONEY
 ·  Translate
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua… Bersiaran pun dia... Nampak dah kan ape yang QH kongsikan hari ni...rasanya bertahun juga la QH tak meroti ni...so hari tu ape lagi balas dendam ler...hihihi...macam biase bahan se...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua… Alhamdulillah bersiaran juga QH hari ni… Beberapa hari yang lepas QH tak dapat nak mengupdate blog sebabnya QH kurang sihat…bila tak sihat ni nak buat ape je semuanya tak lalu ka...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua… Lamakan QH tak berkongsi resepi lauk pauk dalam blog ni...pada cuti yang lepas QH rajin sikit la main masak2 kat dapur tu...hihihi...adalah dua tiga jenis lauk yang QH masak...ya...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua… Ok janji ditepati…QH bersiaran hari ni…hihihi Apa pasal la mood lemau nak update blog ni tak hilang2 lagi...padahal sebelum ni dah lama kot QH bercuti...hehehe...banyak dah resep...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua… Hari ni QH nak update aktiviti blog Qasey Honey pula…nanti lama2 simpan dah tak best pula…lagi satu QH akan lupa nak update…hihihi…pada 13/3/2016 team Qasey Honey mendapat un...
1
Add a comment...
Have her in circles
3,152 people
Advokat Fidel Angwarmasse, SH. 5806E1B0's profile photo
Ade rube's profile photo
Roro Mewangi Soehardjo's profile photo
Mus Ariyana's profile photo
Hidup Itu Indah's profile photo
aries supel's profile photo
Haniff Rahim's profile photo
rakhmat aminullah's profile photo
mahindra Dahiya's profile photo

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Jumpa lagi!!! Tinggal beberapa hari lagi kan akan masuk ke ambang bulan Ramadhan...mudah2an kita semua masih diberi kesempatan untuk menjalani ibadah puasa tahun ini... QH teng...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Walaupon tak sihat kena bersiaran juga hari ni...sebabnya QH kalau boleh taknak dah blog ni sunyi dan tidak berupdate...lagi2 nak dekat bulan puasa nanti ni kan...tentu ramai yan...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Salam Israk Mikraj 2016 bersamaan 27 Rejab 1437H buat semua umat Islam amnya...pada yang berpuasa hari ni, selamat berpuasa diucapkan... Hari ni QH belanja satu resepi yang sup...
2
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Wah hari ni QH bersiaran la...hehehe tapi hari ni QH nak kongsikan gambar2 aktiviti QH ketika di Pesta Buku Antarabangsa Putrajaya yang lepas...lama juga QH ambil masa nak upd...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Bertemu lagi... Alhamdulillah dapat lagi untuk bersiaran hari ni... Kali ni QH nak kongsikan resepi brownies yang QH suka...resepi ni memang dah banyak kali QH buat tau...siap ol...
1
Add a comment...

Qasey Honey

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua… Alhamdulillah!!! Bertemu kembali… Hmmm…tenggelam timbul tenggelam timbul saje yer pemilik blog ni…hihihi…minta maaf yer semua sebab blog QH tak semeriah dulu-dulu yang selalu ber...
2
Add a comment...
People
Have her in circles
3,152 people
Advokat Fidel Angwarmasse, SH. 5806E1B0's profile photo
Ade rube's profile photo
Roro Mewangi Soehardjo's profile photo
Mus Ariyana's profile photo
Hidup Itu Indah's profile photo
aries supel's profile photo
Haniff Rahim's profile photo
rakhmat aminullah's profile photo
mahindra Dahiya's profile photo
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Story
Tagline
Qasey Honey
Basic Information
Gender
Female