Profile cover photo
Profile photo
sewakeretasabah
156 followers -
sewa kereta kota kinabalu,kereta sewa di kota kinabalu,kereta sewa sabah,sewa kereta sabah,sewa kereta di kota kinabalu,kereta sewa di sabah,sewa kereta di sabah,kereta sewa murah kota kinabalu,sewa kereta kk,pakej melancong ke sabah,pakej percutian ke sabah,sewa kereta murah di kota kinabalu,harga kereta sewa di kota kinabalu,kereta sewa kk
sewa kereta kota kinabalu,kereta sewa di kota kinabalu,kereta sewa sabah,sewa kereta sabah,sewa kereta di kota kinabalu,kereta sewa di sabah,sewa kereta di sabah,kereta sewa murah kota kinabalu,sewa kereta kk,pakej melancong ke sabah,pakej percutian ke sabah,sewa kereta murah di kota kinabalu,harga kereta sewa di kota kinabalu,kereta sewa kk

156 followers
About
Posts

Post has attachment
Pemandangan Cantik Gunung Kinabalu dari Kota Belut
Wow! Cantik kan ! Pemandangan Gunung Kinabalu dari Kg. Melangkap di Kota Belud. Memang cantik gila. Macam kat oversea ! Korang dah pernah sampai Sabah belum? Kalau belum ! Kalau nak ke Kundasang / Ranau, boleh ikut Jalan Kota Belut - ranau. Baru boleh nampa...
Add a comment...

Post has attachment
Harga Sewa Kereta Kota Kinabalu Sabah 2018
Add a comment...

Post has attachment
Harga Sewa Kereta Kota Kinabalu Sabah 2018
Berikut adalah harga Kereta Sewa Sabah bagi tahun 2018. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut berkenaan kereta sewa, boleh terus whatsapp saya, Faizul - +6 019 481 7846 atau klik pada link ->  http://wasap.my/+60194817846 Jika anda tercari-cari hotel yang...
Add a comment...

Post has attachment
Bagaimana Anda boleh Dapat Pulangan Tunai Apabila Menempah Hotel & Penerbangan.
Add a comment...

Post has attachment
Bagaimana Anda boleh Dapat Pulangan Tunai Apabila Menempah Hotel & Penerbangan.
Seperti biasa pada hujung tahun @ musim cuti sekolah. Ramai yang akan bercuti bersama keluarga. Kalau yang selalu bercuti, mesti pernah menempah hotel secara online menerusi Agoda , Booking.com, Expedia dan banyak lagi kan ! Tak pun menempah penerbangan men...
Add a comment...

Post has attachment
Pakej Bot ke Pulau Manukan, Mamutik, dan Sapi, Kota Kinabalu, Sabah
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Berikut adalah harga pakej ke 3 pulau, iaitu Pulau Manukan , Pulau Mamutik dan Pulau Sapi yang terletak dalam kawasan Tunku Abdul Rahman National Park. Pakej ini merangkumi bot pergi balik, jacket keselamatan dan insuran...
Add a comment...

Post has attachment
Bagaimana Cara Pulangkan Kereta Sewa Sabah
Add a comment...

Post has attachment
Bagaimana Cara Pulangkan Kereta Sewa Sabah
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Antara tugasan sebelah petang ini adalah mengambil kereta sewa yang ditinggakan penyewa di kawasan tempat meletak kereta berbayar KKIA. Kadang-kadang, ekoran kesibukan jadual penghantaran kereta sewa. Kami akan minta pen...
Add a comment...

Post has attachment
Majlis Konvekesyen UMS ke 19, 2017
Add a comment...

Post has attachment
Majlis Konvokesyen UMS ke -19 Tahun 2017
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Tinggal lebih beberapa hari saja lagi sebelum Majlis Konvokesyen UMS ke -19 Tahun 2017 bermula, iaitu pada 18, 19 dan 20hb November 2017. Bagi pihak kami Kereta Sewa Sabah, mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada semu...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded