Profile cover photo
Profile photo
Jocuri Poker
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Joaca Poker American Clasic

Cum sa joci poker in acest joculet interesant cu grafica excelenta. Fa click pe linkul de mai jos sa incepi. Daca ai nevoie de instructiuni citeste care sunt regulile de baza ale acestui joc de noroc faimos.

http://www.jocuripoker.org/joc-clasic.shtml

Trebuie sa mentionam ca aceasta versiune este pentru poker american vechi si NU pentru varianta Texas Hold'em.

La jocul de poker american exista un "dealer" sau persoana care face cartile. Jucatorul care urmeaza la rand dupa dealer este fortat sa faca un "bet" (pariu) sa zicem in acest caz de 5 USD iar acest bet se cheama "small blind". Al doilea jucator dupa dealer este fortat la randul sau sa faca un bet dar dublu care se cheama "big blind" iar in acest caz va fi de 10 USD.

Daca ai carti bune poti face un "call" care inseamna sa pui un bet sau pariu minim necesar participarii in joc. Daca ai carti foarte bune sau iti place sa risti atunci poti face "raise" sau a ridica bet-ul sau pariul prin adaugarea unei mari sume de bani. Daca nu ai carti bune si nu vrei sa risti deloc atunci poti executa un "fold" care inseamna sa arunci cartile si nu vei participa la jocul respectiv.

Dupa ce toate persoanele prezenta la joc au participat facand bet sau call este timpul sa decartezi sau sa arunci cartile care nu-ti trebuiesc si sa ceri carti noi. Depinde de tine cate carti vrei sa schimbi. Daca ai o pereche poti arunca celelalte trei carti pentru a incerca sa faci 2 perechi, 3 de acelasi fel sau chiar "full house" care este o combinatie de "2 carti de un fel si 3 de alt fel" sau chiar un "careu" care ar fi 4 carti de acelasi fel; exemplu - 4 carti AS sau 4 carti K, etc.

Acum ca toti participanti la joc au schimbat cartile dorite se poate ridica pariul sau se poate continua facand "check" care intoarce randul fara a plasa un bet (pariu) nou. Sau in cazuri extreme in care ai carti foarte bune (sau iti place sa risti la maxim) se poate executa "all in" la care pariezi pe toti banii tai disponibili si participi la joc chiar daca oponentii au mai multi bani pe masa.

Cam acestea ar fi pe scurt regulile de joc dar nu uita ca trebuie sa joci de foarte multe ori pentru a descoperi secretele pocherului si a face acest joc o doua natura. Asta daca esti hotarat sa faci bani sau sa te distrezi la maxim.

Nu uita sa recomanzi pe Google Plus daca iti place jocul nostru sau micul ghid.
Photo
Wait while more posts are being loaded