Profile cover photo
Profile photo
Slotenmaker Utrecht Offerbeek
2 followers
2 followers
About
Slotenmaker Utrecht Offerbeek's posts

Wist u dat u door het op een juiste manier beveiligen van de ramen en kozijnen in de woning de kans op een inbraak met 90 procent daalt? Recent onderzoek heeft dit aangetoond. Mocht dat nog niet voldoende zijn, dan kunt u bij verschillende providers ook nog eens een fikse korting krijgen op de jaarpremie wanneer u de ramen goed laat beveiligen. Voor meer informatie over raambeveiliging kunt u hier terecht: http://deslotenmakerutrecht.nl/raambeveiliging-gaat-naar-slotenmaker

Post has attachment
Op het moment dat een sleutel afbreekt kom je onmiddellijk voor een groot probleem te staan. Het afgebroken deel van de sleutel blijft namelijk nog in het slot zitten waardoor het slot onbruikbaar is. Dit deel moet je eerst uit het slot krijgen voordat je de deur weer open en dicht kan maken. Om een slot weer open te krijgen, na het afbreken van een sleutel, zijn er verschillende dingen die je kunt doen.

Post has attachment
Door de jaren heen zijn er steeds meer sloten op de markt gekomen. De voor- en nadelen van de sloten kunnen nogal verschillen, waardoor het voor u lastig kan zijn om te bepalen welk slot u nou het beste kunt kiezen. Om u een handje te helpen, staan de voor- en nadelen van vijf types sloten hieronder opgesteld.

Post has attachment
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: sluit alles goed af wanneer u een dagje weg gaat. Uit onderzoek is gebleken dat juist op deze momenten het vaakst wordt ingebroken. Klik op de link en lees verder.

Post has attachment
Iedereen wilt natuurlijk een goed beveiligd huis, maar hoe zorgt u hiervoor? Aan de hand van een aantal anti-inbraak producten kunt u uw huis een stuk veiliger maken. Lees over deze producten in onze nieuwe blog.

Post has attachment
Een schuifpui heeft vele voordelen zo komt er meer licht binnen en kunt u makkelijk naar buiten. Het nadeel van een schuifpui is dat inbrekers er door snel binnen komen. Lees in het bericht over het beveiligen van een schuifpui.  

De vogels fluiten, de lente is weer begonnen. Vergeet niet uw deuren en ramen goed op slot te doen wanneer u van het lekkere weer gaat genieten. Inbrekers zijn namelijk erg actief in de lente. Laat eventueel uw sloten controleren door een slotenmaker, hiermee weet u zeker dat uw huis goed beveiligd is.  

Post has attachment
Plaats een sleutelhouder in huis en voorkom het kwijt raken van uw sleutels. Klik op de onderstaande link voor meer informatie. 
Wait while more posts are being loaded