Profile cover photo
Profile photo
Ychun Esmail
About
Posts

Post has attachment
4 week before final exam
WHAT ? 4 week lefts before finale examination starts . Guess what ? I'm not ready yet plus there alot of assignment that i have to be finished ! UGHHHH ! Yknow what ? Semester 2 is so fucking hard to me . a new subject is really hard to us . like well we're...

Post has attachment
Izara Aishah / Maya Karin di Lendu chuolss !
Hi ppl ! This entry supposed dipublish dua bulan lepas but hmmm pepaham jelah :') " yo , apa Izara Aishah dengan Maya Karin buat dekat Lendu ? "  Sebenarnya bersempena dengan Citrawarna IV UiTM Melaka , crew filem Sejoli memilih UiTM Lendu sebagai salah sat...

Post has attachment
Masscomm / meskom / MC110
Boleh dikatakan ramai yang masih tak tahu apa itu Masscomm . Yelah , bila orang tanya aku ni ambil course apa , aku jawab lah " Masscomm jer " . Tau apa reaksi orang yang tanya tu ?  " Apadia tu meskomm ? " Fuuu , i was like " teruk sangat ke meskom sampai ...

Post has attachment
Study week !
Hola readers ! Sekarang dah masuk minggu-minggu terakhir semester 1 . Minggu kuliah dah pun habis and this week dah start " study week " . Kejap je masa berlalu dah nak habis satu sem dekat UiTM Lendu nih .  Setakat nih , aku banyak habiskan masa study week...

Post has attachment
MDS UiTM LENDU !
Hai stalker
! eh J I’m back !
Rasa dah almost  3 bulan tak menaip entri
. Too busy plus no internet connection dekat kolej . Yelah , nak subcribe wifi
masih belum mampu dong . Well , I’m
here nak cerita sikit pasal perjalanan MDS masa awal-awal jejak kaki d...

Post has attachment
Chilin'
Halu gais ! Spending my day with the loved one is my hobby ! Har har well actually bukan selalu boleh chilin altogether. Ada masa free or cuti ke time macam tulah kiteorang berkesempatan nak lepak dan makang together . the loved ones ! Lulz Selfie time ! Wi...

Post has attachment
Entri tahun baru :p
Hai chuols . 2014 dah sampai hari ke sepuluh tapi tapi tapi harini aku berkesempatan nak tulis entri . Lulz sebenarnya iols terlalu busy seperti selalu i gembar gemburkan dalam blog ni untuk ke 500 juta kali . Hehee And now , all I want to do is "chiling " ...

Post has attachment
sweet home espie !
Hi chuols ! I'm back , Alhamdulilah dapat jugak kembali menaip laju-laju kat keyboard for 2 weeks ! sepanjang cuti 2 minggu nih banyak assignment nak kena siapkan tapi tak salahkan spent masa lepaskan rindu dekat blog tersayang . Hihi , sebenarnya banyak ce...

Post has attachment
Salam sayang dari UiTM Lendu ;p
Hello guys ! Minggu ni dah masuk minggu kedua Uchun menjadi mahasiswa UiTM Alor Gajah , Melaka . Kalau nak diluahkan segala cerita dan memori memang panjang berjela lah entri kali nih . Tapi nanti uchun akan ceritakan serba sikit pasal MDS dan campus life d...

Post has attachment
NEW BUNNY IN THE HAUS !
Hello fellas !  Zaman sekarang nih memelihara haiwan peliharaan dah menjadi trend masa kini . Boleh kata setiap rumah mesti ada seekor haiwan peliharaan tak kisahlah even seekoq ikan kan ? Ada kajian menunjukkan memelihara haiwan peliharaan merupakan satu t...
Wait while more posts are being loaded