Profile

Cover photo
Sabun Susu Beras Mutiara
Worked at Teratak Cantik
Lives in Malaysia
23 followers|75,734 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
Sudah terbukti beradap lamanya,mutiara mampu mencerahkan kulit tubuh mahupun wajah,disamping sbagai perlindungan kepada sinar matahari yang mampu merosakkan kulit muka.Apa tunggu lagi,gunakan sabun susu beras mutiara yang terbukti berkesan malah harganya tersangat murah.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Sabun Susu Beras Mutiara ini diperbuat 100% dari bahan semula jadi dari pati susu beras dan juga serbuk mutiara.Ia dapat memutihkan kulit,selain melembab,menegang,mencerah serta mengurangan pengeluaran bintik hitam.Sesuai digunakan untuk kulit wajah dan badan,lelaki mahupun wanita.
 ·  Translate
1
jenjen anief's profile photo
 
Hi berapa rm setul
Add a comment...
 
Ingin memulakan perniagaan sendiri?Kami pemborong Sabun Susu Beras Mutiara,Menjual dengan harga borong.Sila ke page facebook kami untuk keterangan selanjutnya.
 ·  Translate
Facebook adalah satu kemudahan sosial yang menghubungkan insan dengan rakan serta orang lain yang bekerja, belajar dan tinggal di sekeliling mereka. Mereka menggunakan Facebook untuk terus berhubung ...
1
Add a comment...
Story
Tagline
Kami Menerima Tempahan Bagi Pembelian Secara Borong Dan Runcit. Pemborong Sabun Susu Beras Pemborong Sabun Susu Beras Dan Mutiara. Pemborong Sabun Susu Beras,Kolagen Dan Mutiara. Pemborong Krim Susu Beras AAA Pemborong Krim Susu Beras Siang. Pemborong Krim Susu Beras Malam. Terima Kasih.
Introduction
Kami menjual produk kecantikan dengan harga yang murah.Untuk kegunaan sendiri atau peniaga kecil-kecilan.Kami juga menjual dengan HARGA BORONG.Sila LIKE page kami untuk keterangan lanjut.
Terima Kasih atas sokongan anda.
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Work
Occupation
Business Markerting Manager
Employment
  • Teratak Cantik
    Manager
Basic Information
Gender
Female
Other names
Pemborong Sabun Susu Beras Pemborong Sabun Susu Beras Dan Mutiara. Pemborong Sabun Susu Beras,Kolagen Dan Mutiara. Pemborong Krim Susu Beras AAA Pemborong Krim Susu Beras Siang. Pemborong Krim Susu Beras Malam.