Profile cover photo
Profile photo
Akak Kembang
10 followers -
Kisah Aku | Kisah Dia | Kisah Kami
Kisah Aku | Kisah Dia | Kisah Kami

10 followers
About
Posts

Post has attachment
Resepi Kek Butter Noxxa
KEK BUTTER NOXXA
KEK BUTTER NOXXA
blogakakkembang.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KEK BUTTER NOXXA
Hai korang! ! Seperti yang dijanjikan, kakak nak kongsi Resepi Kek Butter Noxxa. Dah lama niat nak buat tapi tak terbuat-buat sebab sifat 'M' 😅 Bila datang mood rajin semua nak buat kan ... Bahan-bahan untuk Kek Butter Noxxa :- 1 buku buttercup 1 cawan gul...
KEK BUTTER NOXXA
KEK BUTTER NOXXA
blogakakkembang.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SAMBUTAN OFIS RAYA 2017
Tajuk tunggang langgang ... hentam sajalah janji bahagia. Kakak syak sampai habis raya haji pun cerita kakak pasal raya tak habis-habis. Bertabahlah korang. Sapa suruh taknak push kakak tulis entri selalu (perasan kuat :)) Disebabkan ada budak-budak chamber...
SAMBUTAN OFIS RAYA 2017
SAMBUTAN OFIS RAYA 2017
blogakakkembang.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Dah nak raya haji Akak baru nak update blog kan :)
KISAH RAYA 2018 AKAK KEMBANG (Part 1)
KISAH RAYA 2018 AKAK KEMBANG (Part 1)
blogakakkembang.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KISAH RAYA 2018 AKAK KEMBANG (Part 1)
Assalamualaikum & Salam Sejahtera ..... Dah nak masuk raya haji  ... Akak Kembang baru nak update blog. Ingatkan dah terkubur tapi sayang plak nak timbus kan ... takde orang baca pun takpe janji ada kenangan boleh simpan dalam Blog Akak Kembang ni sampai bi...
KISAH RAYA 2018 AKAK KEMBANG (Part 1)
KISAH RAYA 2018 AKAK KEMBANG (Part 1)
blogakakkembang.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
RESEPI NASI GORENG SOTONG NOXXA
Morning korang ... dah masak ke belum?  Sejak ada Pressure Cooker Noxxa ni, asal weekend jer nak masak masakan paling sempoi tanpa semak dapur. Harini malas nak masak lauk pauk, kita masak Nasi Goreng Sotong Noxxa jer :)  Bahan-Bahan :- 2 biji bawang besar ...
RESEPI NASI GORENG SOTONG NOXXA
RESEPI NASI GORENG SOTONG NOXXA
blogakakkembang.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PENGALAMAN ABAH KENA SAWAN
19.4.2018  Khamis lepas, jam 12 lebih tengah malam, aku dikejutkan dengan tangisan dan jeritan dari kakak Balqis dan mak. "Mama! Bangun ... tengok atok tu!" Aku kira aku baru hampir terlelap ketika itu. Dengan pantas aku dan Abang Kembong terus ke bilik mak...
PENGALAMAN ABAH KENA SAWAN
PENGALAMAN ABAH KENA SAWAN
blogakakkembang.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
CARA HILANGKAN KESAN CALAR KERETA
Baru-baru ni kereta adik kakak kena langgar orang. Berdebar jugak bila dia call Abang Kembong. Alhamdulillah cuma kereta jer cedera, dia ok. Dia hantar gambar kereta kemek sikit dan bercalar balar. Jenuhlah nak bege-bege repair tu nanti. Tapi benda dah nak ...
CARA HILANGKAN KESAN CALAR KERETA
CARA HILANGKAN KESAN CALAR KERETA
blogakakkembang.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
RESEPI NASI GORENG NOXXA 6 MINIT JER
Assalamualaikum korang ... Harini kakak malas nak masak ... macam nak masak Nasi Goreng jer ... Selalu kita nak masak nasi goreng kena tunggu nasi masak dululah ... pastu kena tunggu lagi sampai nasi tu betul-kering ... kalau tak nanti jadi lembik pulak nas...
RESEPI NASI GORENG NOXXA 6 MINIT JER
RESEPI NASI GORENG NOXXA 6 MINIT JER
blogakakkembang.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
TRAVELOG : JALAN-JALAN BANDUNG LAGI (Part 7 Last)
16.3.2018 - Hari Ketiga Hari terakhir di Bandung. Bangun tetap awal dan beg semua dah ready kemas. Lepas sarapan kami terus check out. Rasa tak sabar nak pulang Malaysia tapi sedih meninggalkan kenangan manis sepanjang 3 hari di Bandung. Memandangkan flight...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded