Shared publicly  - 
 
Сними порно со жената на најдобар другар, а за тоа доби 31 милион долари (Видео)
Translate
Повремениот актер Хулк Хоган (63) се договори со сајтот Gawker.com, кој објави дел од неговиот порно филм, за што како отштета ќе добие дури 31 милион долари! Да потсетиме, Хоган во 2012 година беше снимен како има секс со сопругата на неговиот најдобар другар, и тоа во нивната куќа. Тој порно филм нешто подоцна се појави на интернет. Во 2013 година, сајтот објави цел исечок од филмот. Хоган тврдеше дека бил сниман без да знае, и дека со објаву...
1
Add a comment...