Shared publicly  - 
 
Наташа: Вакво чудо немав видено, кога влезе во мене мислев ќе умрам!
Translate
Толку многу бев пијана таа ноќ што едвај чекав да стасам дома, да се втурнам во мојата топла и мека постел. Високите потпетици не можев веќе да ги имам на нозе. Мислев дека во секој момент ќе се струполам на земја и нема да може ништо да ме крене. Не знам ни самата што ми се случуваше таа ноќ. Следниот ден сончевите зраци пробиваа низ прозорското стакло и си играа по моето лице. Неколку пати се превртував низ постелата, но на крај морав да ста...
1
Add a comment...