Profile cover photo
Profile photo
Azfarinaz Amran Blo-G
104 followers -
As SCORPIOS we invented the word REVENGE
As SCORPIOS we invented the word REVENGE

104 followers
About
Azfarinaz Amran's posts

Hello everyone!!

Post has attachment
politic : Kuasa dan Kekuasaan

Post has attachment
Kuasa dan Kekuasaan
Saya tertarik apabila membaca blog Che Det (Tun Mahathir)
yang berbicara tentang pengasingan kuasa yang lazimnya diamalkan oleh negara yang
mengamalkan sistem demokrasi termasuk Malaysia, kita mengetahui tentang
pembahagian ketiga-tiga doktrin tersebut yang...

Post has attachment
Hentikan Kegilaan dan Diskriminasi pada kumpulan Vapors... (Rokok Elektronik) 

Post has attachment
Henti diskriminasi ke atas Komuniti Vapors
Saya sangat tak bersetuju sebenarnya apabila Kedai Vape/Vapors diserbu KKM semalam dan barangan mereka dirampas serta merta. Saya bukanlah penyokong mahupun pengguna vape namun tindakan sebegitu sedikit sebanyak membuatkan peniaga kecil telah kehilangan mat...

Post has attachment
Salam Dunia Baru - Percaya Pada DIRI
Hai korang... sorry sangat sebab lama dah tak menulis dan bagi impak pada sekeliling. Minda jadi tepu lately, sebab terasa bahang panas yang hinggap tak mampu ditepis secara bertalu-talu. Namun kesabaran yang masih bersisa tu digunakan sebaiknya sebab kita ...

Hai...hai...

Post has attachment
masuk sini semata nak tukar gambar je wakakakakakaa... kbai
Photo

Post has attachment
Politik dan Aku
Semalam jalan ngan member, dia tanya, "ko tak bosan ke hari-hari politik?" di tambah dengan seorang lagi kawan "betul tu, boring la politik.. umno tu bla bla bla, pkr tu bla bla bla" , aku senyum dan ajukan soalan juga, "korang rasa apa sebab aku join polit...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded