Profile cover photo
Profile photo
Nurul Oabihah
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Menitip Hidup Untuk Illahi
Menitip Hidup Kala senja itu tiba, Ku termenung sendirian, Terasa diriku ini, Jauh dari rahmat Tuhan, Dosa yang aku lakukan, Menerjah ruang fikiran, Masihkah adakah untukku keampunan. Terkesan dengan bait-bait lagu ini tatkala senja menghampiri. Melihat lan...
Menitip Hidup Untuk Illahi
Menitip Hidup Untuk Illahi
kasotsekolah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SURRENDER
Bila aku SURRENDER... Angap saja aku lemah... Satu hari nanti pasti ada yang mengerti. Kerana itu lah reality yang bakal aku tempuhi.. Cuma aku perlukan kekuatan.. Menidak kan semua benda itu lah aku. Namun kini aku sedar diri. Jangan terlalu berkata kau ri...
SURRENDER
SURRENDER
kasotsekolah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cerita hanya untuk renungan bersama
Hari ini aku nak cerita satu kisah. Kisah ni kisah benar. Aku bukan nak mengaib kan sesiapa. Tapi ia sebagai renungan kita semua. Kisah ini terjadi pada akak sahabat aku sendiri. Kadang aku akan berfikir, besar ujiannya. Mampukah aku diberi ujian seperti it...
Cerita hanya untuk renungan bersama
Cerita hanya untuk renungan bersama
kasotsekolah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Aku Mahu Dekat DenganNya
Assalamualaikum semua. Rindu rasanya kat blog ambo ni. Lama tak menjenguk disini. Update pun jarang. Tak apa, aku tak banyak follower pun kan nak selalu update. Boleh tak hari ini aku nak update sesuka hati aku? huhu Misti orang akan tanya kenapa,kenapa,ken...
Aku Mahu Dekat DenganNya
Aku Mahu Dekat DenganNya
kasotsekolah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
?????
Qalisya bergegas bangkit dari tidur. Mencapai helaian tuala. Kenapa boleh lewat ni? Gara-gara penangan pulang ke kampung lah ni. Masa ini lah pula kau jam nak buat hal. Bebel Qalisya sebel dengan jam loncingnya yang tak berbunyi. Sebenarnya bukan tidak berb...
?????
?????
kasotsekolah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Kerana DIA memahami
Kadang aku sedih, huhuhu aku tak mampu nak tetap kan iman aku. Sering naik dan turun. Hati semakin gelisah.. Allah, cukup engkau memahami aku. Kadang hati mengeluh, penat lah jadi baik. Masih ada lagi yang memandang serong dan mencari kesalahan kita. Aghhh ...
Kerana DIA memahami
Kerana DIA memahami
kasotsekolah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
hanya mahu bercerita
Terfikir tentang kata-kata sang sahabat. Belajar menyelesaikan masalah sepet, bukan lari dari masalah dengan buat tak tau saja. Mungkin kau bisa bersahaja. Tapi tak mustahil kalau kau tak meluah apa kau rasa dan memaafkan begitu saja dia akan menghargai kau...
hanya mahu bercerita
hanya mahu bercerita
kasotsekolah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hari ku dibasahi hujan
Boleh tak hari ini aku nak bercerita sikit?? Selalu kalau aku update semua ayat-ayat bunga.. Bukan apa penangan budak sastra. Hehehe Sebenarnya harini bos part time bagi aku cuti, tak payah datang kerja tapi... kena bukak kedai besok awal pagi. Alhamdulilla...
Hari ku dibasahi hujan
Hari ku dibasahi hujan
kasotsekolah.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded