Profile cover photo
Profile photo
NYSY Studios | Yoga - Pilates Center
10 followers -
GREECE'S PREMIER YOGA - PILATES CENTER
GREECE'S PREMIER YOGA - PILATES CENTER

10 followers
About
Posts

Post has attachment
BASI Pre - Post Natal Teacher Training with Ashley Ritchie
Add a comment...

Post has attachment
#nikistreetchristmasparty #21december

Καταφτάνει το Nikis Street Christmas Party στις 21 Δεκέμβρη, Πέμπτη! Από το μεσημέρι με παιδικά δρώμενα με Pasvantis Antonis και Ελεάνα Πάσχου και δρώμενα για όλους με τη συμμετοχή των: Batala Atenas #krousta της Matthaia X. Spitadaki και Konstantina Kouvari LIVE #livemusic , Tumbao #tumbao με τη Νική Νιφόρου και την ομάδα της, dj T-Dallas με πολύ uptempo tones #djparty, Βollywood χοροί και πολλά άλλα!

#nikistreetchristmasparty @ Nikis Str. Με τη συμμετοχή των καταστημάτων:Anamesa Concept Store, NYX Professional Makeup, House of Spices, The greco's project, Koi Sushi Bar, Avocado: Food For Life, Ayurveda Hellas A.E., NYSY Studios, Makalo,Guapa Paella & Tapas Bar, 4seasons, New York Sandwiches, Niki Athens Hotel, Aioli, Wine Story, The12events and more....thank u athinorama.gr και Αθηνόραμα

https://buff.ly/2Bbmmss
Add a comment...

Post has attachment

Στις 21/12 θα ειναι μαζί μας κ η Matthaia X. Spitadaki σε ενα piano Project μαζί με την Konstantina Kouvari (piano) για να μας βάλει στο #nikistreetchristmasparty and mood!!! https://buff.ly/2Bz0gRJ https://buff.ly/2BA7JAa
Add a comment...

Post has attachment
Πάρτε το αρνητικό και κάντε το θετικό. Είναι κάθε φορά μια ευκαιρία για μετασχηματισμό. Όλα είναι conditioning του μυαλού μας, και δεν τελειώνει ποτέ. Εστιάστε στο θετικό, στο καλό, στη συμπόνια, και τα αρνητικά θα ξελυθούν από μόνα τους, θα εξαφανιστούν. Πηγαίνετε κόντρα στο παγιωμένο μοντέλο του εκπαιδευτικού μας συστήματος, και δοθείτε στη μαθητεία της yoga.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Η αγαπημένη μας senior δασκάλα της BASI Pilates, Ashley Ritchie βρίσκεται ήδη στην Αθήνα στο NYSY Studios διδάσκοντας το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα Pre-Post Natal της BASI για δασκάλους Pilates! Την Δευτέρα θα διδάξει ένα σεμινάριο εξειδικευμένου ασκησιολογίου "Pilates for the BIG and TALL" Προλαβαίνετε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στη γραμματεία του NYSY καθώς υπάρχουν ακόμη θέσεις.
Τις επόμενες ημέρες η Ashley επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη και το Anima Studio Yoga Pilates Dance της φίλης μας Alexandra Rossopoulou Anima για να διδάξει το πρόγραμμα της εκεί και ακόμη περισσότερα σεμινάρια για δασκάλους Pilates.
Μην χάσετε την ευκαιρία να την γνωρίσετε και να παρακολουθήσετε κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα μαζί της!
buff.ly/2kMspNX buff.ly/2kMssJD buff.ly/2kMszVz
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Basi Pilates Pre-Postnatal Teacher Training 2017 with Ashley Ritchie, Basi Faculty Member in progress!!!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Στο σωματικό επίπεδο η Abhaya Yoga κτίζει ένα γερό και δυνατό σώμα. Ακολουθώντας Ακριβείς Σωματικές Αρχές Ευθυγράμμισης, σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές τεχνικές Γιόγκα Άσανα, Αναπνοής (πραναγυάμα), και Επίγνωσης (chit), η πρακτική της Abhaya Yoga είναι δυναμική vinyasa, (δηλαδή γιόγκα με ροή) και ιδιαίτερη προσοχή στην ευθυγράμμιση. Η καλή ευθυγράμμιση είναι θεραπεία, και η θεραπεία είναι καλή ευθυγράμμιση. Η ενέργεια και ανακούφιση που αισθανόμαστε σε σωματικό επίπεδο μέσα από τη σωστά ζυγοσταθμισμένη πρακτική μας, συνεπάγεται ένα αίσθημα ελευθερίας, ευεξίας, και ζωντάνιας σε όλες τις υπόλοιπες διαστάσεις της ύπαρξης μας.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
"Το 1968 ρώτησαν το Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι ποια είναι τα πιο σημαντικά χρόνια στη ζωή ενός παιδιού. Εκείνος απάντησε ότι είναι η περίοδος από τον τέταρτο ή πέμπτο μήνα της κύησης έως το τέλος του τρίτου έτους, όταν το παιδί αρχίζει να αναπτύσσει τη λογική σκέψη. Η παραπάνω δήλωση επιβεβαιώνεται χάρη σε μια επιστημονική έρευνα που έγινε στις Η.Π.Α και στη Σκωτία. Ο Σουαμίτζι άφησε επίσης να εννοηθεί ότι τα συναισθήματα της μητέρας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έχουν σημαντική επίδραση στην ανάπτυξη. Οι ήχοι γίνονται αντιληπτοί από το έμβρυο μέσα στον αμνιακό σάκο, κάτι που έχει κάνει τους επιστήμονες να αναρωτηθούν μήπως οι γνωστικές εμπειρίες αρχίζουν στην πραγματικότητα πριν από τη γέννηση. Η μιμητική συμπεριφορά μοιάζει με φυσικό αντανακλαστικό ή με ένστικτο που εμφανίζεται μέσα στην πρώτη ώρα μετά τη γέννηση. Ο Andrew Meltzoff του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον, μελέτησε την ικανότητα των νεογνών να μιμούνται μορφασμούς ενηλίκων. Βιντεοσκοπήσεις με κοντινά πλάνα προσώπων βρεφών έδειξαν ότι έβγαζαν τη γλώσσα τους πιο συχνά όταν οι πειραματιστές έβγαζαν τη δική τους και όταν άνοιγαν το στόμα τους οι πειραματιστές έκαναν το ίδιο. Γι’ αυτόν τον λόγο η καλύτερη εκπαιδευτική μέθοδος για τα παιδιά αυτής της ηλικίας είναι η άσκηση στη γιόγκα των ίδιων των γονέων τους." Prenatal yoga classes every Tuesday and Thursday at 12p.m
NYSY Studios with Nikolina Samara. The best way to do something for yourself and educate your baby!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded