Profile

Cover photo
Tibor Torok
Works at My Kids Baby Shop
Lived in oradea
57 followers|200,004 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

People
Have them in circles
57 people
Elizma Nolte's profile photo
Work
Occupation
http://www.mykids.ro
Employment
  • My Kids Baby Shop
    www.mykids.ro, present
Basic Information
Looking for
Networking
Other names
http://www.mykids.ro
Links
Story
Tagline
SC NANCY TRADE SRL, unic importator si distribuitor de articole pentru nou nascuti si copii: saltele pentru patut, saltele de infasat, carucioare, scaune auto, tarcuri de joaca, patuturi voiaj,patuturi din lemn, mobilier si accesorii pentru camera copilului, scutece de unica folosinta, olite, cadite, suporturi anatomice, suport cadite, etc. Compania nastra va pune la dispozitie produse de care are nevoie orice nou nascut din prima zi de viata intr-o varietate foarte larga de articole. La noi veti gasi atat produsele si marcile cunosute pe piata romaneasca, cat si produsele importate de catre noi de la furnizorii externi la cele mai mici preturi din Romania. Va asteptam sa ne vizitati online: www.mykids.ro www.importatorarticolecopii.ro
Introduction

MY KIDS BABY SHOP - NANCY TRADE SRL

Str. Sovata Nr.22
Bl.C20, Ap.62
Oradea, Bihor

Fax : 035.981.47.06
Mobil : 0761.10.30.60

E-mail : contact@mykids.ro
Web : www.mykids.ro

SC NANCY TRADE SRL, unic importator si distribuitor de articole pentru nou nascuti si copii: saltele pentru patut, saltele de infasat, carucioare, scaune auto, tarcuri de joaca, patuturi voiaj,patuturi din lemn, mobilier si accesorii pentru camera copilului, scutece de unica folosinta, olite, cadite, suporturi anatomice, suport cadite, etc.

Compania nastra va pune la dispozitie produse de care are nevoie orice nou nascut din prima zi de viata intr-o varietate foarte larga de articole. La noi veti gasi atat produsele si marcile cunosute pe piata romaneasca, cat si produsele importate de catre noi de la furnizorii externi la cele mai mici preturi din Romania.

Va asteptam sa ne vizitati online:
www.mykids.ro


www.importatorarticolecopii.ro

Bragging rights
http://www.mykids.ro
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
oradea
Contact Information
Home
Mobile
0761103060
Work
Phone
0761103060