Profile cover photo
Profile photo
Zieyzie Ilisha
216 followers -
Saya....Anak ILISHA
Saya....Anak ILISHA

216 followers
About
Posts

Post has attachment
Perlu ke Tunang before Kahwin??

Kalau dah lama Kenal n bf ajak kahwin n kita say yes.. Perlu ke nak tunang??

Kenapa tak kahwin terus je??

Apa2 pun korang bacalah sendiri..
Add a comment...

Post has attachment
TUNANG
Assalammualaikum.. Hai kepada yang sudi melawat blog Zieyzie yang tak seberapa ni..  Ok..  Untuk entry kali ni Zieyzie nak cerita fasal tunang.. Zieyzie pernah menyatakan hasrat dekat mak dan ayah "Jikalau ada jodoh yang datang Zieyzie nak bertunang tu simp...
Add a comment...

Post has attachment
TRIP TO HAT YAI
Hai semua untuk entry kali ni Zieyzie nak cerita fasal TRIP TO HAT YAI... Beberapa hari yang lepas iaitu pada 27/1/2018 Zieyzie dan mak join satu trip ni ke Hat Yai..kami pergi dengan kawan mak semualah.. Trip ke sana memang best.. Alhamdulillah kami dapat ...
TRIP TO HAT YAI
TRIP TO HAT YAI
zieyzie-ilisha.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Perkhidmatan Gdex Kulim Penang
Assalammualaikum semua..  Hari ni Zieyzie pergi pos barang dekat cust..  Oh ya.. Zieyzie buat bisnes handsock Kalau nak tgok boleh  Klik Sini Ok nak citerlah..  Zieyzie first time tau pakai gdex selalu dok pakai skynet dgn pos laju je..  Banyaknye pos laju ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Life With Or Without Bestie
Assalamualaikum... Lama rasanya tak update blog ni.. Last korang baca entry Zieyzie ni bila eh 🤔🤔🤔.. Ok Lupakan..  Zieyzie nak tanya korang pernah ada besti atau bestfriend atau juga dikenali as a bff Hahaha..  Tipulah kalau korang tak ada kan...  Bestie...
Add a comment...

Post has attachment
AYAH
Assalammualaikum.. Lama dah Zieyzie tak update blog ni kan rasa berhabuk dah.. fuh..fuh.. Korang dalam mood raya lagi ke? Zieyzie ni bnyak je jemputan open house tapi tak sempat nak pergi.. al maklumlah sejak kerja ni..huhu ok..sebut fasal open house.. masa...
Add a comment...

Post has attachment
Hotel Termurah dan Terbaik..
Hotel Termurah dan Terbaik..
zieyzie-ilisha.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Hotel Termurah dan Terbaik..
ASSALAMMUALAIKUM... ha..korang macam entry yang sebelum ni Zieyzie ada ceritakan fasal Convo kan..So kalau dah pergi jauh2 tu takkan la tak menyewa hotel kan.. Zieyzie nak cakap dekat korang ada satu hotel ni memang terbaik dan tip top..harga dia pun berbal...
Hotel Termurah dan Terbaik..
Hotel Termurah dan Terbaik..
zieyzie-ilisha.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded