Profile cover photo
Profile photo
nique ladysyah
34 followers
34 followers
About
Posts

Post has attachment
EPA DAN DHA DLAM OMEGAGUARD
Cerita pasal omegaguard shaklee Pasal DHA dan EPA DHA adalah Docosahexaeoic Acid membantu meningkatkan kepintaran otak, pertumbuhan retina mata yang
baik, dan pertumbuhan sistem saraf utama iaitu penting untuk ibu
mengandung, bayi dalam kandungan dan ibu ...

Post has attachment
Untung ke jadi ahli shaklee?
Kalo x untung.. saya dah lama quit kot..kalo x untung.. X mampu nak tukar kete baru.. X penting mana kot..sbb org lain x buat shaklee pun blh tukar kete baru.. apa la sgt.. Tp yg sgt best bila setiap bulan.. ada je yg ucap terima kasih sebab merasa bonus le...

Post has attachment
omegaguard boleh kuruskan badan
1. Lemak Omega 3 bertindak balas dengan lebih baik kepada hormon yang dipanggil Leptin. mereka berkerjasama bersama2.. 2. Leptin meningkatkan metabolisma kita dengan meningkatkan pengeluaran tiroid yang mengawal metabolisma. 3. Leptin juga menyebabkan badan...

Post has attachment
cerita set kurus
saya ada sorang customer yang overweight. low self esteem, anak dara. sering menangis sebab di ejek kawan2.. dan ada yang cakap ada ke orang nak kawin dengan orang gemuk macam ko? selain amik produk saya.. kami jadi rapat sebab saya sering support dan bagi ...

Post has attachment
kolagen terbaik
apabila seseorang itu (gadis atau jejaka) meningkat dewasa, banyak protein
yang ada dalam kulit mula hilang. Bila dah hilang, kulit akan mula
menjadi kedut dan bewarna kusam. So, apa kena mengena dengan kolagennya?
Well, kolagen sebenarnya adalah sejenis...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded