Profile cover photo
Profile photo
Rien Braun
17 followers -
Ondernemer inmiddels al 19 jaar.
Ondernemer inmiddels al 19 jaar.

17 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Voor een nieuw project in Spijkenisse zoeken wij nog 1 of 2 ervaren schoonmaaksters. Spreekt voor zich dat je in Spijkenisse woon en 's avonds enige uren tijd kan vrijmaken. Stuur een e-mail, niet telefonisch reageren. https://www.schoonmaakbedrijfschoon.nl/contact/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Gezocht: tapijtreiniger.
Wil jij ons team komen versterken? Ben jij op zoek naar een parttime job. Enkele uren per week, óók zaterdag. Je gaat samen met een ervaren collega bij bedrijven tapijt reinigen en naderhand impregneren. Ook kan het voorkomen dat je ingezet gaat worden om op kantoren de bureaustoelen middels specialistische apparatuur schoon te maken- en impregneren. Interesse? Stuur een email naar info@schoonmaakbedrijfschoon.nl vertel wat over jezelf, waar werk je momenteel en heb je een rijbewijs BE. Onze werkzaamheden worden hoofdzakelijk in Zuid-Holland uitgevoerd.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Verhuizen kost veel geld. Als er in het huis waar je gaat wonen al tapijt ligt is het helemaal zo’n gek idee nog niet om het te laten reinigen. Deze nieuwe bewoners hebben gezien hoeveel viezigheid uit het tapijt is verwijderd en ook de gedeeltes waar het meest gelopen is, de inloopvervuiling, niet meer waarneembaar. Gaat u verhuizen naar een woning waar al tapijt ligt? Bel ons even voor advies en een inschatting van de kosten. 0181-649487. Zie ook https://www.tapijtenreiniging.nl/tapijtreiniging-schiedam/
PhotoPhotoPhoto
29-03-17
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Plantenbakken bij de entree van een wooncomplex worden ook door ons onderhouden als dat gewenst is. En er is nog zoveel maar wat wij voor u kunnen betekenen. https://www.facebook.com/schoonmaakbedrijfschoon/photos/a.1646643765663783.1073741828.1636078770053616/1733999790261513/?type=3
Add a comment...

Post has attachment
Op tijd klaar en snel naar huis?
Nee dat is niet onze instelling. Ook niet bij deze schoonmaakklus. Afijn, klusje van een dag met stofhappen, vegen- dweilen en de ramen lappen de VVE zal er blij mee zijn. Voor al uw www.schoonmaakbedrijfschoon.nl/schoonmaak-werkzaamheden/ let op alleen bedrijven, in dit geval Vereniging Van Eigenaren in Delft.     
Photo
Photo
2016-10-31
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Hoe is het bij u geregeld als je praat over onderhoud en schoonmaak van de portiek?
Ergernissen. Vaak zijn het dezelfde personen die de handen uit de mouwen steken en aan de slag gaan om de portiek schoon te houden. Waarom niet uitbesteden aan een professional die u deze zorgen uit handen neemt. Wij zorgen voor een frisse nette entree. Zemen de ramen, de brievenbussen en bellen schoongemaakt, reinigen het trappenhuis en vloeren. Met wensen houden wij rekening. Het kan goedkoper uitvallen als de hele buurt besluit om Schoonmaakbedrijf Schoon voor portiek onderhoud in te schakelen. Meer informatie over onze schoonmaakwerkzaamheden? Bel 0181-649 487. Wij komen graag een keer vrijblijvend langs om de portieken te bekijken.
https://www.facebook.com/Schoonmaakbedrijf-Schoon-1636078770053616/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vlekken en vastzittend vuil in de autobekleding. Reinigen met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en geavanceerde meubelreiniging apparatuur kan uitkomst bieden.
Nodigt u ons uit om voor uw voordeur langs te rijden? Vanaf 90,00 mogelijk.
Referenties op aanvraag. Let op! Alleen werkzaam in Rotterdam, Den Haag, Leiden, Noordwijk, Zoetermeer en overige plaatsen in Zuid Holland.
http://www.tapijtenreiniging.nl/autobekleding-reinigen/  
Photo
Photo
2016-05-14
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Schoonmaakbedrijf schoon maakt schoon.

Maar kantoor tapijt reinigen is vaak vanwege bezuinigingen niet zo schoon zoals het vanwege representatieve uitstraling naar uw zakelijke klanten kan zijn. Jammer. Zoveel collega ondernemingen gingen u voor!
http://www.schoonmaakbedrijfschoon.nl/kantoor-tapijt-reinigen/

Uw huidige schoonmaakbedrijf is goed in staat om het interieur en sanitaire voorzieningen hygiënisch schoon te maken.
De middelen en professionele inzet om vlekken in het tapijt te verwijderen of het gehele kantoor tapijt te reinigen met professionele tapijtreinigers daar kunt u bij ons, Schoonmaakbedrijf Schoon Spijkenisse, voor terecht.
Korte opdroogtijd. Direct te belopen tapijt. Milieuvriendelijk. Wij impregneren tapijt zodat eventuele vlekken makkelijker te verwijderen zijn. Zaterdag en zondag beschikbaar.
Photo
Photo
2016-05-04
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Schoonmaakbedrijf Schiedam voor al uw schoonmaakwerk.
Uw werkplek op kantoor is de plaats waar u de meeste tijd doorbrengt. Het merendeel van de dag zit u daar en deze plek moet comfortabel, gezellig, maar ook schoon zijn. Schoonmaakbedrijf Schiedam is een veelzijdig schoonmaakbedrijf die uw hele bedrijfspand onder handen neemt of waar u een schoonmaker voor een paar uur kunt inhuren. Zo hoeft u zich niet bezig te houden met een kopje koffie dat zojuist over het tapijt is gevallen, of over grotere schoonmaakzaken zoals de schoonmaak van de toiletten binnen uw bedrijf.   
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded