Profile cover photo
Profile photo
miya amira
238 followers -
i am who i am
i am who i am

238 followers
About
Posts

Post has attachment
Giveaway Suka Suka By Shfyqhazhr.com
Giveaway Suka Suka By Shfyqhazhr.com | Assalamualaikum semua dan selama malam. second giveaway miya join. Nak menghidupkan balik blog ni dan amal blogwalking. Bila join giveaway ni kita boleh saling berkunjung antara blogger kan. So here is my opinion about...
Giveaway Suka Suka By Shfyqhazhr.com
Giveaway Suka Suka By Shfyqhazhr.com
sigadisberkacamata.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Segmen Bloglist Julai hingga September ciklapunyabelog.blogspot.com
Segmen Bloglist ciklapunyabelog.blogspot.com | Assalamualaikum. Selagi ada masa ni selagi tu nak berblog. Alhamdulillah ini merupakan first segment yang Miya join bagi tahun 2018. So here we are. Senang je syarat Cikla. So jom ramai-ramai join segmen blogli...
Add a comment...

Post has attachment
RINDU BERCELOTEH
Rindu Berceloteh | Assalamualaikum semua. Miya come back selepas setahun dua bulan blog ini ditinggalkan sunyi sepi tanpa ada sebarang tulisan atau update mengenai kisah miya, tanpa ada menyertai sebarang giveaway dari blogger. Rindu itu memang ada, selalu ...
RINDU BERCELOTEH
RINDU BERCELOTEH
sigadisberkacamata.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hari Sukan Negara 2016
Hari Sukan Negara 2016
sigadisberkacamata.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Hari Sukan Negara 2016
Hari Sukan Negara | Assalamualaikum semua Miya minta maaf sangat2 sebab blog ni dah berhabuk dah.. Tak sempat nak update blog sejak da start intern ni Lagi satu sebab da stop langgan wifi YEs 4G da so xde wifi nak buat online So hari ni Miya muncul kembali ...
Hari Sukan Negara 2016
Hari Sukan Negara 2016
sigadisberkacamata.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
bersegmen kejap..
Segmen Blogger Aktif 2016 - Maria Fridz
Segmen Blogger Aktif 2016 - Maria Fridz
sigadisberkacamata.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Segmen Blogger Aktif 2016 - Maria Fridz
Segmen Blogger Aktif 2016 - Maria Fridz |  Assalamualaikum semua..kak Maria ada buat segmen blogger aktif... Jom ramai-ramai join segmen ni and berblogwalking sama-sama.. > Jom Blogwalking<
Segmen Blogger Aktif 2016 - Maria Fridz
Segmen Blogger Aktif 2016 - Maria Fridz
sigadisberkacamata.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Segmen Bloglist Sotskirt.blogspot Ogos 2016
Segmen Bloglist Sotskirt.blogspot Ogos 2016
sigadisberkacamata.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Segmen Bloglist Sotskirt.blogspot Ogos 2016
Assalamualaikum wbt.. Segmen Bloglist Sotskirt.blogspot Ogos 2016  |   Bermula bulan depan,  Lea  akan update bloglist sebulan sekali. So dengan itu,  sebulan sekali akan ada   segmen bloglist untuk mencari bloglist baru . Jika berminat untuk masuk dalam bl...
Segmen Bloglist Sotskirt.blogspot Ogos 2016
Segmen Bloglist Sotskirt.blogspot Ogos 2016
sigadisberkacamata.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Semester 6 Menjengah
Semester 6 Menjengah | Assalamualaikum semua... Maaf lama x online sebab sedikit sibuk dengan pengurusan persatuan and hari tu hantar lappy kat abg syuk untuk upgrade sikit lappy Miya ni... Alhamdulillah berakhir sudah Semester 5 miya bila tahu keputusan fi...
Semester 6 Menjengah
Semester 6 Menjengah
sigadisberkacamata.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded