Profile cover photo
Profile photo
miya amira
235 followers -
i am who i am
i am who i am

235 followers
About
miya's posts

Post has attachment

Post has attachment
Hari Sukan Negara 2016
Hari Sukan Negara | Assalamualaikum semua Miya minta maaf sangat2 sebab blog ni dah berhabuk dah.. Tak sempat nak update blog sejak da start intern ni Lagi satu sebab da stop langgan wifi YEs 4G da so xde wifi nak buat online So hari ni Miya muncul kembali ...

Post has attachment

Post has attachment
Segmen Blogger Aktif 2016 - Maria Fridz
Segmen Blogger Aktif 2016 - Maria Fridz |  Assalamualaikum semua..kak Maria ada buat segmen blogger aktif... Jom ramai-ramai join segmen ni and berblogwalking sama-sama.. > Jom Blogwalking<

Post has attachment

Post has attachment
Segmen Bloglist Sotskirt.blogspot Ogos 2016
Assalamualaikum wbt.. Segmen Bloglist Sotskirt.blogspot Ogos 2016  |   Bermula bulan depan,  Lea  akan update bloglist sebulan sekali. So dengan itu,  sebulan sekali akan ada   segmen bloglist untuk mencari bloglist baru . Jika berminat untuk masuk dalam bl...

Post has attachment
Semester 6 Menjengah
Semester 6 Menjengah | Assalamualaikum semua... Maaf lama x online sebab sedikit sibuk dengan pengurusan persatuan and hari tu hantar lappy kat abg syuk untuk upgrade sikit lappy Miya ni... Alhamdulillah berakhir sudah Semester 5 miya bila tahu keputusan fi...

Post has attachment
Segmen Bloglist Beeha 1.0
Assalamualaikum.. last segmen for 1st February 2016. KLIK BANNER UNTUK JOIN Miya tagged 1. miss yana 2. cauliflower

Post has attachment

Post has attachment
Segmen Blogwalking Seronoknyermelukis
Assalamualaikum geng.. Jom nak ajak ramai2 join segmen by keladi.. Miya suka melukis tapi miya lagi suka tgk hasil lukisan yang cantik-cantik and menenangkan jiwa... Statement tiada kaitan ngan segmen ye... xoxo
Wait while more posts are being loaded