Profile cover photo
Profile photo
Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Konferanca për Shtyp e Ministrit Bushati dhënë nē përfundim të Samitit të NATO-s në Uells
Add a comment...

Post has attachment
Konferenca për Shtyp e Ministrit Bushati dhënë nē përfundim të Samitit të NATO-s në Uells
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded