Profile cover photo
Profile photo
izzati athirah
PEACE!
PEACE!
About
izzati athirah's posts

Post has attachment
Pemenang End - New Year Giveaway by Izzati Athirah
Assalamualaikum... Wassup guys! Haa...mesti tassshabarrr kan tunggu saya announce pemenang untuk my first giveaway nie kan? Hihihiii ๐Ÿ˜ Kepada para pemenang yang bertuah tu, sila tuntut hadiah anda dalam tempoh seminggu nie okay? Lepas tamat tempoh yang dib...๏ปฟ

Post has attachment
CLOSING OF END - NEW YEAR GIVEAWAY BY IZZATI ATHIRAH
Assalamualaikum... Pejam celik pejam celik, rupa-rupanya dah sebulan kita berada dalam tahun 2017 kan? How times flies so fast~~~ Tapi, sebulan nie jugak lahh aku menyepi kan? Hahahaaa...sorry for my inactivation cause I was so busy with my final exam. The ...๏ปฟ

Post has attachment
CLOSING OF END - NEW YEAR GIVEAWAY BY IZZATI ATHIRAH
Assalamualaikum... Pejam celik pejam celik, rupa-rupanya dah sebulan kita berada dalam tahun 2017 kan? How times flies so fast~~~ Tapi, sebulan nie jugak lahh aku menyepi kan? Hahahaaa...sorry for my inactivation cause I was so busy with my final exam. The ...๏ปฟ

Post has attachment
Tahun Baru, Azam Baru
Assalamualaikum... Haii korang! Happy New Year semuanya ๐Ÿ˜™ Okayy. Post kalini simple-simple je sebab nak layan SRK pulak dalam Happy New Year movie. Tak habis lagi release tension pasal final paper organic chemistry yang barai tatau nak describe camna lagi ...๏ปฟ

Post has attachment
Kahwin Tanpa Cinta?
Assalamualaikum... Wahh, tajuk!! Kemain lagi aku nie ya? Hahahaaa... Tapi actually, its not about aku dah gatal mereyam nak berlaki. Apa yang akan aku coretkan dalam entry kalini adalah sebagai satu pendapat aku untuk persoalan di atas ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Okayy? Hrm...a...๏ปฟ

Post has attachment

Post has attachment
Sediakan payung sebelum hujan~~๏ปฟ

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Sorry and Thanks!
Assalamualaikum. Hi bloggers! First thing first, saya nak mintak maaf sesangat sebab baru berkesempatan nak update blog harini ๐Ÿ™ ๐Ÿ™ Bukan ku pinta untuk jadi seperti ini. Tapi, apakan daya...itu semua di luar kemampuanku. Cewwaahhh ayat! Boleh menangis si ...๏ปฟ
Wait while more posts are being loaded