Profile cover photo
Profile photo
anis suryanie
1,086 followers -
i know i can be what i wanna be :)
i know i can be what i wanna be :)

1,086 followers
About
anis's posts

Post has attachment
3D 4D scans with Details Scan for my 2nd Baby
  Hye :) Lagi cerita basi dari Anis yang nak di share kat sini. Hehe. Last week (nak masuk 2 weeks dah pon) pada 6/11/2016 pada jam 5 petang Anis dah set appointment awal-awal untuk buat details scan baby kat Klinik Perdana Sungai Besi. Tempat yang sama Ani...

Post has attachment
Double Breastpump Murah : Real Bubee. Ok ke?
  Alkisahnya bermula bila hati ni berkira-kira nak membeli double bp. Yang lama punya single pump. Mencari double BP yang murah dan function dia kira ok lah. Nak beli preloved? Ish. Tak tergamak la pulak kan? Hehehe. So google lah sana sini. Then saja surve...

Post has attachment
short trip to Melaka + Kenduri Kawen
hello, hello, hello! Short trip last weekend kami sekeluarga ke melaka. Bukan niat nak bercuti pun, tapi pak cik belah husband kahwin. Hehe. So sambil kenduri kendara kita cuti-cuti lah sekali. Kat Melaka kami stay kat Bayou Lagoon Resort. Jangan cakap, nap...

Post has attachment
Scan baby.. Scan dan scan!!
Hye uolls! Saje je nak share story sket. Sebab rasanya dah lama sangat tak share story kat sini. Semua kat FB je kan. Huhu. 
 So nak dijadikan cerita, last month anis pergi buat scan 2D. Anis ni memang suka sangat skodeng baby. Last 2 month skodeng baby kat...

Post has attachment
**
  Phewww... it's been a long-long time i dint tulis-tulis here. =p Banyak perkara terjadi dalam tahun ni. Berita gembira, berita terseksa, hidup merana dan sebagainya. Cewah! Ok lah. Actually anis baru je menghabiskan attachment anis di wad bersalin dan sak...

Post has attachment
Throwback : Mesilau Nature Resort
  mood throwback.  huhu. dah dekat setahun dah pergi sana. nak repeat lagi kalau boleh. tapi ada yang cakap lepas gempa last year resort ni kena hempap ngan batu-batu. huhu. sayangnya. so kita layan gambar je lah ye. Mesilau Nature Resort Kundasang. yeay!! ...

Post has attachment
Nike Roshe Run
Holla mommies! Kali ni entry anis entry pasal kasut pulak. Haaaaa. Entah macam mana tiba-tiba rasa nak buat entry kasut pun entahla. Jom! Layankan mata mommies semua.     Nike Roshe Run   Siapa yang tidak kenal dengan jenama sukan terkenal Nike? Tak salah k...

Post has attachment
Hubby, it's your Birthday!!
Throwback birthday en somi sabtu lepas, 7/11/15. Phewww. Ekceli sejak memenjak dah kawen and ada dotter nih, rasanya tak pernah lagi anis selebret (engelis broken. Sori) bedat to you en somi. Kahkah. Last rasanya sebelum kawen kot? Oh my.  So bila pikir bal...

Post has attachment
Cerita Anak : Kenapa Dengan Araa??!
  Salam mommies. Kat sini ade tak sesiapa yang mengalami baby / anak menangis almost whole day, every night and worse refuse to eat or drink. Huhuhu. Sebab itulah yang Anis tengah alami lebih kurang 3 minggu sudah. Cuma sekarang dah ok la sikit, makan minum...

Post has attachment
Cerita Anak Bulus : DIY Cat Feeder & Water Dispenser
Jom masuk kelas DIY bersama Puan Anis. Ahakz!! Okay, cat lover (dog pun boleh, kambing ke, ayam ke) yang mana ada sifat kedekut cam Anis nak beli cat feeder and water dispenser pikir 58 kali, meh sini ikut step DIY ni guna bahan-bahan recycle je. Bahan-baha...
Wait while more posts are being loaded