Profile cover photo
Profile photo
Langit Hitam
2,033 followers -
Appreciate what you have
Appreciate what you have

2,033 followers
About
Posts

Post has attachment
Kerja Belakang Tadbir
بِسْـــــــــمِ اَللّهِ الرّحْمن الرّحيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ  Lama menyepi dari dunia blogger. Aku diam jap tak kemaskini blog ni sebab nak berehat setelah berhempas pulas menghabiskan saki baki semester akhir. Alhamdulilla...

Post has attachment
Malu
بِسْـــــــــمِ اَللّهِ الرّحْمن الرّحيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ  Siap ambil wuduk, terus lakukan solat fardhu. Selesai solat fardhu, aku duduk jap. Tiba-tiba laju ja airmata ni turun basahkan pipi aku yang kering. Perasaan ber...

Post has attachment
Pinjaman sahaja dari DIA
بِسْـــــــــمِ اَللّهِ الرّحْمن الرّحيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ   Terlalu banyak kehilangan / kematian yang berlaku sejak akhir-akhir ni. Ada juga rakan satu sekolah dulu pun dah pergi dulu dari aku. Hari demi hari, jam demi j...

Post has attachment
GIVEAWAY COMEBACK BY BLOG LANGITHITAM.COM
بِسْـــــــــمِ اَللّهِ الرّحْمن الرّحيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ  Lama benar tak kemaskini blog ni. Rindu membuak-buak gila nak kemaskini tapi apakan daya, komitmen lain perlu diutamakan terlebih dahulu. Blog ni bersawang banya...

Post has attachment
J A N J I
بِسْـــــــــمِ اَللّهِ الرّحْمن الرّحيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ  Dalam sebuah perjalanan, aku mengatur langkah Dengan penuh hati-hati agar kaki tidak memijak duri Saat aku dibuai indah dengan yang namanya ‘pertemuan’ Aku terlu...

Post has attachment
D I A
بِسْـــــــــمِ اَللّهِ الرّحْمن الرّحيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ  Yang nampak selalu tersenyum di wajah tak semesti tersenyum juga di hati yang nampak tenang di wajah tak semesti tenang juga di hati. Kadang orang yang kau lihat...

Post has attachment
Berdiri Atas Kaki Sendiri
بِسْـــــــــمِ اَللّهِ الرّحْمن الرّحيم .
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ    "Dialah yang menyebabkan (seseorang itu bergembira) tertawa, dan menyebabkan (seseorang itu berdukacita) menangis;" (An-Najm : 43)    Pernah tak sekali dalam...

Post has attachment
Labuh dan Persepsi Negatif
بِسْـــــــــمِ اَللّهِ الرّحْمن الرّحيم .
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ    Persepsi masyarakat terhadap orang yang memakai pakaian labuh menutup aurat selalu negatif. Kenapa? Katanya, orang yang berpakaian labuh ni "kuno", bajet ali...

Post has attachment
Buka Akaun Dulu
بِسْـــــــــمِ اَللّهِ الرّحْمن الرّحيم . 
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ  "Derma berguni-guni dah tapi tak ada hasil pun."  Ha...nak kata lagu mana kalau macam tu. Emm, emm.. analoginya macam ni lah senang sikit nak faham kan.  Ibar...

Post has attachment
PORTFOLIO
Boleh printing  untuk banner,banting,poster dan baju. ***Caj untuk design dan printing adalah berbeza. Berminat untuk menempah? Boleh hubungi di Page BISMI DESIGN ARTZWORK  atau emelkan ke elangithitam@gmail.com Berikut merupakan contoh tempahan design yang...
Wait while more posts are being loaded