Profile cover photo
Profile photo
Guies de Muntanya de Montserrat
228 followers -
Amor per les muntanyes, però especialment per la muntanya de Montserrat
Amor per les muntanyes, però especialment per la muntanya de Montserrat

228 followers
About
Guies de Muntanya de Montserrat's posts

Post is pinned.Post has attachment
L'equip de guies d'excursionisme estem a punt per iniciar les sortides regulars diàries des de les estacions dels funiculars de Sant Joan i la Santa Cova, a Montserrat. Ahir vam enllestir les tasques de preparació i formació perquè pogueu gaudir i conèixer la profunda realitat d'aquest espai natural, cultural i espiritual que és Montserrat.
Ben aviat tindreu més informació a http://www.guiesdemuntanyademontserrat.cat/ca/activitats-guiades/excursionisme-i-orientacio/excursio-per-les-ermites-de-tebes
i també al correu excursionisme@gdm.cat

Post has attachment
El nostre company Ricard Fernandez Molinet ha creat aquest projecte fruit de llargues hores de lectura apassionada d'una estesa de textos i llibres que parlen sobre #muntanya, #art, #espiritualitat, #sacralitat, #natura, #simbolisme, etc.
Tot aquest coneixement el compartirà amb aquesta amable passejada pel nostre estimat #Montserrat en aquesta proposta que posem al vostre abast a partir del proper mes de gener.
Les dates ja estan confirmades --> 8 i 22 de gener, i 5 de febrer.
Inscripcions --> http://www.guiesdemuntanyademontserrat.cat/ca/activitats-guiades/excursionisme-i-orientacio/montserrat-ruta-literaria-natura-i-espiritualitat
Photo

Diumenge, 11 de desembre, GdM col·laborem a la jornada "Per Nadal, tasta el Parc Natural de Montserrat", organitzada per l'Ajuntament del Bruc:
(http://www.bruc.cat/…/actuali…/agenda/fira-de-nadal-100.html)
Anirem fins la Cova del Cabrit tot llegint textos de diversos autors que ens conduiran vers la comprensió de Montserrat com un excepcional espai natural sagrat:
Pere Busquets, E.H. Gombrich, J.G. Varela, Víctor Català, Jeroni Zanné, Joan Amades, Jacint Verdaguer, Josep Maria de Sagarra, W. von Humboldt, Joan Maragall, Rossend Llates...
Si us ve de gust acompanyar-nos, començarem l'excursió a les 11:45 a la plaça de l'Ajuntament del Bruc; durada aproximada: tres hores.

Post has attachment

Post has attachment
Do you have plans for Christmas? Why don't travel to #Montserrat?
#rockclimbing #climbing #escalada #escalade #Catalonia #Catalunya #Barcelona

Photo

Post has attachment
I tu què fas per fer-te passar el fred quan escales? http://ow.ly/yOzD305XvDg Nosaltres et recomanem buscar el sol http://ow.ly/jNhs305Xwke
Photo

Post has attachment
Adjuntem un enllaç amb el butlletí de sortides programades pel que queda d'octubre i novembre. Com sempre, farem aquestes sortides i a també totes les que ens volgueu proposar:

Post has attachment
I el passat dia 3 d'octubre vam tancar la temporada a la vall d'Ordesa repetint un des itineraris més senzills, l'Anglada del Gallinero. Mai, mai, MAI, deixarem de quedar bocabadats davant d'aquestes parets!!!
#escalada #pirineu #rockclimbing #tradclimbing
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
13/10/16
8 Photos - View album

Post has attachment
Aquest cap de setmana passat ha sigut especialment intens pel que fa a l'activitat, ja que hem fet les crestes de Cabirols, la del Gra de Fajol i la de Coll de Nargó en diferents cursos. Vet aquí les fotos del company Roger Cararach Soler del Pedraforca i del Gra de Fajol.
http://www.guiesdemuntanyademontserrat.cat/ca/altres-destins
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
5/10/16
11 Photos - View album

Post has attachment
Nou curs de #via llarga a #Montserrat el dissabte passat. Moltes gràcies a tots els participants, i ara, a practicar!!
#escalada #rockclimbing
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
12/9/16
10 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded