Profile cover photo
Profile photo
Relatie- en Gestalttherapie Jan Bettgens
11 followers -
Relatie- en Gestalttherapeut
Relatie- en Gestalttherapeut

11 followers
About
Relatie- en Gestalttherapie's posts

Post has attachment
Het is dan zover. Mijn aanbod voor jongeren van de leeftijd van ongeveer 16 tot 24 jaar staat online. Dit inclusief de foto’s die Marianne Driessen gemaakt heeft. Vanwege het mooie beeldmateriaal heb ik gekozen voor een rollover. Hierbij wederom een voorproefje. Nieuwsgierig geworden en wil je de andere foto’s en tekst bekijken surf dan naar: http://www.degestalttherapeut.nl/jongeren.html
Photo

Post has attachment
Al jaren werk ik met veel plezier met jongeren in de leeftijd van 16 tot 24 jaar. Een leeftijdsfase waarin in een relatief korte periode veel veranderd. Regelmatig betrek ik ook de ouders bij de begeleiding. Door de jaren heen heb ik behoorlijk wat ervaring en expertise opgebouwd. Nooit ben ik expliciet geweest in dit aanbod op mijn site. Binnenkort gaat dat wel gebeuren. Nu wordt de laatste hand gelegd aan de tekst. Die moet staan voor wat ik te bieden heb. Inmiddels zijn er al passende foto’s gemaakt. Uiteraard natuurlijk weer door Marianne Driessen. Zij weet steeds mijn ideeën op passende wijze in beeld te brengen. Hierbij vast een voorproefje. 
Photo

Steeds bezig met verdergaande professionalisering. Deze keer niet inhoudelijk op mijn vakgebied, maar wel op het gebied van de kwaliteitshuishouding. Vanaf 1 januari 2017 ben ik geregistreerd bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen (SCAG). De SCAG is een professionele en deskundige, door het ministerie van VWS, erkende geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve zorg.

Post has attachment
Moge 2017 het jaar zijn van licht in donkere tijden. Fijne feestdagen!!!
Photo

Post has attachment
Eindelijk is het dan zover. Het heeft langer geduurd dan verwacht. Marianne Driessen heeft heel veel mooie foto’s omtrent het thema relatietherapie, relatieontwikkeling, seksualiteit met hart en ziel etc. voor mijn website gemaakt. Zoveel foto’s waarvan het zonde was ze niet te gebruiken. Dat betekende dus heel veel uitzoek- en selecteerwerk om ze in de juiste volgorde op de site te plaatsen. Wel aan, het resultaat mag er dan ook werkelijk zijn. Nieuwsgierig? Hierbij alvast een voorproefje of breng dan een bezoekje aan mijn website: http://www.degestalttherapeut.nl/relatietherapie-.html.
PhotoPhotoPhotoPhoto
09-12-16
4 Photos - View album

Gister was het een spannende dag. Samen met 2 koppels en fotografe Marianne Driessen hebben we gewerkt aan nieuwe foto's omtrent relatietherapie, relatieontwikkeling, seksualiteit met hart en ziel etc. voor de website. Voor Marianne was het spannend om mijn opdracht op een goede en integere wijze te vertalen, voor beide koppels om dat uit te beelden en voor mij voor het uiteindelijke resultaat: passende en integere foto’s die kloppen bij hetgeen ik te bieden heb in mijn praktijk. Het is nu afwachten wat het resultaat is van een middag hard werken. Ik houd jullie op de hoogte.

Wederom zit mijn praktijk volop in de vernieuwing. Mijn site is vanaf nu volledig mobielvriendelijk. Dat was al zo voor de tablet, maar nu ook voor de smartphone. Kijkje nemen? http://www.degestalttherapeut.nl

Post has attachment
In mijn praktijk wordt bepaald niet stilgezeten. Ook al is dat meestal niet zichtbaar. Ik vind het belangrijk om me zowel persoonlijk als therapeut te ontwikkelen. Mijn werkwijze te verfijnen en me in mijn vakgebied steeds verder te professionaliseren. Ook op het gebied van de uitstraling van mijn praktijk. Deze zomer heb ik gebruikt om mijn website op inhoud bij te stellen. In de loop van de tijd verandert immers je inzicht. Dat heeft onder andere te maken met het feit dat je wat ouder begint te worden en wat anders naar de dingen om je heen begint te kijken. Je wilt immers uitstralen wat klopt voor jou. Daarom heb ik ook een start gemaakt om alle beeldmateriaal te vervangen. Hierbij een preview van de foto’s die inmiddels vervangen zijn. Wil je een bezoekje brengen aan mijn site: http://www.degestalttherapeut.nl. De foto’s zijn gemaakt door Marianne Driessen: http://www.mariannedriessen.nl.
PhotoPhotoPhotoPhoto
10-10-16
4 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded