Profile cover photo
Profile photo
Nurin Ahmad
37 followers -
always be positive with smile!
always be positive with smile!

37 followers
About
Posts

Post has attachment
YOUTH SHAKLEE KLUANG:SIAPA PERLU GUNA YOUTH SKIN CARE SHAKLEE
YOUTH Skin Care ni TERBUKTI SESUAI & BERKESAN untuk SEMUA JENIS KULIT! •Kulit kering?  •Kulit Berminyak? •Kulit Kendur? •Kulit Kusam? •Kulit Berjerawat? •Kulit Berjeragat? •Kulit sunburn? •Kulit tona tak sekata? •Liang pori besar? •whitehead? •blackhead? •k...
Add a comment...

Post has attachment
PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG:BAHAYA KEHAMILAN TANPA ASID FOLIK
Asid Folik penting ke kak Nurin? Kak Nurin bukan doctor untuk ulas panjang dan lebar, tapi berdasarkan pengalaman 3 kali keguguran.. Doctor memang sarankan kak Nurin ambil Asid Folid , if u plan tu pregnant again. Hehe Kenapa? Supaya kita mendapat cukup nut...
Add a comment...

Post has attachment
PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG: SIAPA PERLUKAN KALSIUM?
Selalu dapat soalan, pil kalsium ni untuk ape Nurin? Sebelum tu meh kak Nurin share siapa yang perlukan kalsium dalam kehidupan seharian mereka. Ostematrix Shaklee 1. Ibu hamil – penting untuk menyokong tumbesaran tulang bayi dalam kandungan 2. Mengatasi ma...
Add a comment...

Post has attachment
YOUTH SHAKLEE KLUANG: YOUTH SKINCARE 100% CLINICAL PROVEN
ISTIMEWANYA SKINCARE YOUTH 🌷 Yang bangunkan produk
YOUTH ni adalah oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa. Dorang buat
kajian selama 8 tahun. ● 100% wanita telah dibuktikan
secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan muda. Bukan 99% tapi 100%  ● 2/...
Add a comment...

Post has attachment
PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG : PROMOSI ESP SHAKLEE TERLAJAK MURAH APRIL 2018
Sempena April 2018, Shaklee menawarkan tawaran istimewa
dengan pembelian 5 canister ESP Shaklee, kita layak mendapat e discount voucher
dari Shaklee!! Itulah salah satu keistimewaan menjadi ahli Shaklee tau. Kak
Nurin dah oder 5 canister, dah abes pun di sa...
Add a comment...

Post has attachment
SKINCARE SHAKLEE YOUTH 2018
Alhamdulillah Skincare Shaklee
Youth bebas bahan kimia. Skincare Shaklee Youth direka dan dihasilkan tanpa
bahan kimia yang merbahaya dan tiada bahan-bahan yang mungkin dipersoalkan
seperti produk-produk lain yang memberikan impak kepada anda dan planet kit...
Add a comment...

Post has attachment
CAWANGAN SHAKLEE DI MALAYSIA
Lately ramai yang pm kak nurin "awak shaklee cawangan Johor ke" tidak sayang,kak Nurin pengedar Shaklee, PENGEDAR SHAKLEE dan CAWANGAN SHAKLEE tu berbeza ya. Kawasan COD kak Nurin ialah Kluang dan kawasan yang berhampiran. Tempat lain kak Nurin pos lajukan....
Add a comment...

Post has attachment
PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG: YOUTH SHAKLEE SKIN CARE – STARTER KIT
Post yang lepas Kak Nurin share Youth Shaklee Skin Care ada
2 set. Memandangkan ada yang tanya apa beza 2 set tu, so hari ni Kak Nurin
terangkan sikit. Bagi mereka yang memiliki kulit wajah yang sihat dan kulit
tiada masalah, boleh cuba Youth Shaklee Skin C...
Add a comment...

Post has attachment
PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG : HARGA ISTIMEWA YOUTH SHAKLEE SKIN CARE(MAC 2018)
Semenjak mula dilancarkan awal mac 2018, produk Youth Shaklee Skin Care semakin popular Harga Launch Promo Mac 2018 juga seakan-akan memahami mereka-mereka yang gemarkan PROMO haha! kawan kak Nurin kata  "wehhh, Youth Shaklee ni, bikin hati tak keruan lah! ...
Add a comment...

Post has attachment
PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG : YOUTH SHAKLEE-SET KECANTIKAN TERBARU SHAKLEE
tak bolehlah tengok dia ni. Apesal lalu je iklan YOUTH SHAKLEE ni..Hati ni rapuh sungguh.tengok feedback lagi la cair Siapa yang tak happy bila orang puji kita nampak muda kan? Siapa pernah buat ujian usia kulit wajah, result macamana?older dari usia ke? Ka...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded