Profile cover photo
Profile photo
IWI Nemzetközi Fitnesziskola
43 followers -
Szenvedélyből karrier!
Szenvedélyből karrier!

43 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Legion Run nevezési lehetőség csak 6.900 Ft-ért a 17.400 Ft-os díj helyett!!! 
Regisztrálj az IWI - BioTechUSA - BSK Crossfight csapatába minél előbb, mert az első 100 regisztrálónak rendkívül kedvezményes áron, 6.900 Ft-ért biztosítjuk a nevezést! 
További információ és nevezés: http://goo.gl/PC1ttL
Add a comment...

Post has attachment
Ma délutáni videónk egy kis Funkcionális Tréning oktatónkkal, Góg Anikó triatlon olimpikonnal! Ha kedvet kaptál tanfolyamunkhoz, az alábbi linken szeptember 20-ig kedvezményesen jelentkezhetsz: http://goo.gl/cXMhg0
Add a comment...

Post has attachment
IWI Karriernap Győrben szeptember 13-án a Galaxy Fitnessben táncbemutatóval, karriertanácsadással, értékes nyereményekkel! 
Az órákra regisztrálni a következő linken lehet:
http://goo.gl/EiaDAi
Spartan Fighter óra, Saját testsúlyos funkcionális edzés, deepWORK, Meditációs tréning, Hatha jóga, Jógaterápia! 
Regisztrálj most, nehogy lemaradj!
Add a comment...

Post has attachment
Gáspár László: "Erőnléti Edzés a kosárlabdában..." Ismerd meg az Erőnléti Edző Konferencia előadóit! 

http://fitnesstrend.blog.hu/2014/04/26/eloadok_bemutatasa_nemzetkozi_eronleti_edzo_konferencia#
Add a comment...

Post has attachment
Egyre több fitness teremben találkozhatunk a rejtélyes szóval: funkcionális térning. Sokak számára azonban nem egyértelmű, mit is takar pontosan ez a megnevezés, így félnek kipróbálni ezt a fajta edzésmódszert. Szeretnénk eloszlatni a ködöt, amely a funkcionális tréninget körülveszi, hiszen igen hatékony óratípusokról van szó, melyek egy tudatos edzéstervből nem hiányozhatnak!

A funkcionális edzés lényege, hogy a testet egészként kezeli. Nem külön izomcsoportokra fókuszál, hanem összetettebb gyakorlatokkal egyszerre mindig több izomcsoportot dolgoztat meg. A minden napi élet során előforduló mozgások adják az alapot a gyakorlatokhoz, tehát guggolások, emelések, húzó és toló mozgások variációi képezik az edzés alapját. Ahhoz, hogy ezeket az összetettebb gyakorlatokat végre tudjuk hajtani, mindig stabilizálni kell a kiinduló testhelyzetünket a tartó izomzat segítségével. Ezért a funkcionális edzés igen hasznos „mellékhatásaként” erősödnek a hasizmok, mély hátizmok is. A hagyományos alakformáló, erősítő edzésekkel ellentétben a funkcionális edzés komolyan igénybe veszi keringési rendszert is, így állóképességünkre is hatással van. Mivel az edzés összetett, szépen formálja az egész testet, és kondíciónkra is jó hatással lesz!

A funkcionális tréning gyűjtőfogalom, többféle óratípus létezik. Igen hatékonyan dolgozhatunk eszközök nélkül is, csak a saját testünket használva. A funkcionális tréningnek ezt az irányát is egyre több edző követi, továbbfejlesztve ez által a hagyományos alakformáló órákat. Egyre több eszköz kerül azonban forgalomba, melyekkel az ilyen típusú órák színesíthetők, hatékonyságuk még jobban növelhető. Legismertebb közülük talán a TRX, amely egy felfüggesztéses tréning. Instabilitásának köszönhetően kemény munkát követel a törzsizmoktól minden gyakorlat közben. A funkcionális edzések kedvelt eszközei a különböző fajta homokzsákok is, melyek lényegesen más terhelést jelentenek, mint a hagyományos súlyzók. A funkcionális tréning típusú órákon koordináció- és gyorsaság fejlesztés is zajlik, hiszen ezen képességek fejlesztése is elengedhetetlen ahhoz, hogy testünket összehangoltan, hatékonyan tudjuk mozgatni.
Add a comment...

Post has attachment
Interjú Dr. Zopcsák Lászlóval az Erőnléti Edző Konferencia főszervezőjével.

Interjú Dr. Zopcsák Lászlóval _Gazdasági Rádió_Nemzetközi Erőnléti Edző Konferencia 2014. május 23.
Add a comment...

Post has attachment
Tudod, mitől olyan jók az NBA, NFL és NHL játékosai? Hogyan edzik őket olyan magas színvonalon, hogy a világ legjobbjai legyenek? Gyere el Nemzetközi Erőnléti Edző Konferenciánkra és tudd meg Te is a titkot! http://iwisportakademia.hu/hu/rendezvenyek/35-2014-majus-23-nemzetkozi-eronleti-edzo-sporttudomanyos-konferencia
Add a comment...

Post has attachment
Preventív Gerinc és Stretching tanfolyam indul holnap a Fitness factoryban
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded