Profile cover photo
Profile photo
Mimin Adam
566 followers
566 followers
About
Posts

Post has attachment
Jumanji : Welcome To The Jungle tidak mengecewakan!

Post has attachment
Jumanji : Welcome To The Jungle tidak mengecewakan!

Post has attachment
Jumanji : Welcome to the Jungle tidak mengecewakan! tengoklah hari ni
Add a comment...

Post has attachment
JUMANJI WELCOME TO THE JUNGLE
Hai ! korang dah tonton cerita panas di pangung wayang hari ini ? Mana best Jumanji ke Star Wars ? Kalau aku, aku akan ketepikan cerita berkaitan aksi macam star wars ke transformers ke. Hahaha, tak tahu kenapa, sebabnya kalau tengok cerita-cerita macam tu,...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Happy Birthday 'Koshim'
Selamat ulang tahun kelahiran buat adik bongsu aku, Syakila Adam. Semoga panjang umur, murah rezeki, dapat result bagus dan ditambahkan berat badan. Amin. Haa, aku memang betul-betul doakan kau ditambahkan berat badan. hahaha. Hashtag jeles. Happy Birthday ...
Add a comment...

Post has attachment
P10 diperkemaskan lagi dengan penggunaan teknologi ‘LeicaSelfie'

Post has attachment
HUAWEI P10 DUALKAMERA TERBAIK
Aku sebagai blogger sangatlah mementingkan gambar yang cantik dan jelas untuk menampakkan hasil blog yang menarik para pembaca membaca entri aku. Bukan setakat hasil tulisan aku atau blogger lain yang memainkan peranan, malah gambar yang baik juga perlu ada...
Add a comment...

Post has attachment
CERMIN LED MUDAH ALIH - CONIE PERY
Aku ni memang dah lama teringin nak ada LED Mirror sendiri. Selalu jugak nampak post post kat facebook, instagram.. Kalau tengok Lazada ke 11street ke Shoppe ke ada jugak usha-usha LED Light. Tapi design tak berapa kenan dihati. Sebenarnya, aku memang teruj...
Add a comment...

Post has attachment
CERMIN LED MUDAH ALIH - CONIE PERY
Aku ni memang dah lama teringin nak ada LED Mirror sendiri. Selalu jugak nampak post post kat facebook, instagram.. Kalau tengok Lazada ke 11street ke Shoppe ke ada jugak usha-usha LED Light. Tapi design tak berapa kenan dihati. Sebenarnya, aku memang teruj...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded