Profile cover photo
Profile photo
Mimin Adam
565 followers
565 followers
About
Posts

Post has attachment
P10 diperkemaskan lagi dengan penggunaan teknologi ‘LeicaSelfie'

Post has attachment
HUAWEI P10 DUALKAMERA TERBAIK
Aku sebagai blogger sangatlah mementingkan gambar yang cantik dan jelas untuk menampakkan hasil blog yang menarik para pembaca membaca entri aku. Bukan setakat hasil tulisan aku atau blogger lain yang memainkan peranan, malah gambar yang baik juga perlu ada...

Post has attachment
CERMIN LED MUDAH ALIH - CONIE PERY
Aku ni memang dah lama teringin nak ada LED Mirror sendiri. Selalu jugak nampak post post kat facebook, instagram.. Kalau tengok Lazada ke 11street ke Shoppe ke ada jugak usha-usha LED Light. Tapi design tak berapa kenan dihati. Sebenarnya, aku memang teruj...

Post has attachment
CERMIN LED MUDAH ALIH - CONIE PERY
Aku ni memang dah lama teringin nak ada LED Mirror sendiri. Selalu jugak nampak post post kat facebook, instagram.. Kalau tengok Lazada ke 11street ke Shoppe ke ada jugak usha-usha LED Light. Tapi design tak berapa kenan dihati. Sebenarnya, aku memang teruj...

Post has attachment
CERMIN LED MUDAH ALIH - CONIE PERY
Aku ni memang dah lama teringin nak ada LED Mirror sendiri. Selalu jugak nampak post post kat facebook, instagram.. Kalau tengok Lazada ke 11street ke Shoppe ke ada jugak usha-usha LED Light. Tapi design tak berapa kenan dihati. Sebenarnya, aku memang teruj...

Post has attachment

Post has attachment
Powerpuff Girls dan Ben 10 ‘menyerang’ Lost World of Tambun.
Cuti sekolah sudah bermula, sebagai ibu bapa kepada anak-anak. Dah buat ke belum senarai aktiviti untuk meluagkan masa yang berkualiti bersama anak-anak. Kalau sebut Lost World of Tambun, agak-agak on ke tak on? Sekali sekala bawak anak-anak pergi Lost Worl...

Post has attachment

Post has attachment
REVIEW | Cegah Blackhead dengan B.Liv Deep Impact
Hi! Rasanya brand B.Liv ni masih ramai belum tahu kan. Ramai tak tahu bukan bermaksud tak bagus tau. Aku sendiri sudah menggunakan produk Deep Impact dari B.Liv dalam tempoh 2 minggu. Jadi, akumencuba dengan menggunakan product B.Liv Deep Impact dahulu. Ma...

Post has attachment
**
Hi! Rasanya brand B.Liv ni masih ramai belum tahu kan. Ramai tak tahu bukan bermaksud tak bagus tau. Aku sendiri sudah menggunakan produk Deep Impact dari B.Liv dalam tempoh 2 minggu. Jadi, akumencuba dengan menggunakan product B.Liv Deep Impact dahulu. Ma...
Wait while more posts are being loaded