Profile cover photo
Profile photo
Aliaa Dhamirah
5 followers
5 followers
About
Aliaa's posts

Post has attachment
Umrah di Bulan Ramadhan
Assalamualaikum.. My father, my younger sister and I at the Jabal Uhud. Seperti yang i telah janjikan. Malam ni i nak cerita salah satu aktiviti yang i telah lakukan sepanjang i menghilangkan diri. UMRAH . Yap umrah. I dengan family which is seramai 6 orang...

Post has attachment
My New "Ally" is begin soon.
Assalamualaikum. It's been a long time i tak post something in this blog. Bukan bermakna i menghilangkan diri. Cuma pergi mencari diri sendiri. Banyak sebenarnya dah terjadi sepanjang i tak berblog ni. Terlalu banyak sampaikan i dah taktahu nak start dari m...

Post has attachment
DILWALE : Download free
Assalamualaikum. Sekarang ni masih lagi demam Dilwale. Aku pun dah terjebak sekali. Tapi takdelah sampai nak ulang tengok banyak kali. Just ulang dengar lagu je. Meh kita tengok trailer Dilwale dulu. Ni pulak lagu tema Dilwale. Site yang aku selalu download...

Post has attachment
Calling for Vendor.
Assalamualaikum. My Clara Dotco is searching for a new vendor like handbag, blouse, shawl, food and etc. Please follow this and do contact us now. Vendor Utara dialu-alukan. Terima kasih. #vendorsneeded #vendorswanted #vendorsmalaysia A photo posted by Vend...

Post has attachment
Sahabat at University
Assalamualaikum. Mempunyai sahabat adalah suatu perkara paling bermakna dalam hidup. For me, life without friends is worse. Mereka yang akan mewarnai hidup kita sepanjang kita hidup. Kadang ada sedih, gembira, marah, sakit hati. Tapi, semua tu yang buatkan ...

Post has attachment
Resepi : No bake Nutella Oreo Cheesecake
Assalamualaikum. Hari ni dah habis paper yang kedua. So, aku nak rest kejap daripada study. Next paper Ahad dan Isnin depan. Nervous mak oi.. Aku dah mula delete post yang lepas-lepas. Bila baca balik, tudiaa... Teruk sungguh penulisan aku. Kebudakan sangat...

Post has attachment

I LOVE YOU :)

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Aliaa Dhamirah commented on a post on Blogger.
Mcm syok JE :D
Wait while more posts are being loaded