Profile cover photo
Profile photo
dhia akma
45 followers
45 followers
About
dhia's posts

Post has attachment
Penat.
  Assalamualaikum.   Lamanya tak menulis dalam blog ni. Rasa hilang idea nak menulis apa sebab otak jadi slow sikit. hehe...  okeylah ..point pertama je dah merapu meraban lebih aku nie.   Pernah tak korang rasa tak bersemangat nak buat semua benda?sampaika...

Post has attachment
No motive
Assalamualaikum.       Its 3,04 am already. Baru siap buat note untuk subjek Fiqh memandangkan besok aku ada test 1 for this new semester. So, sekarang baru nak menghafal. sungguh sadis cara pembelajaran aku. =)   Pagi ni aku terasa nak throwback semula gam...

Post has attachment

Post has attachment
Tidak Bersemangat
Salam semua :) .     Pernah tak korang rasa sangat tertekan sampai rasa dada sempit dan nak menangis? sampai rasa nak off handphone korang dan simpan dalam grobok? sampai rasa nak mendajal kengkawan acacah jadi momok supaya korang kembali ceria ? Walaupun k...

Post has attachment
Cerita Cuti Aku
      Assalamualaikum.     Hi bertemu kembali =) Best dapat bercuti kan dihujung minggu ni. Dapat bangun lambat, golek-golek atas katil sampai kedebuk jatuh berguling bawah katil, dapat mandi lambat. Tak payah berebut bilik air nak mandi sebab kelas start p...

Post has attachment
Selamat Hari Raya
Assalamualaikum and salam 1 Malaysia peeps. How are you guys? I hope everything will be good. I am also fine. Itsn't to late if I wish Selamat Hari Raya for all muslimin and muslimat in the world and I hope we still remember our brother and sister at Gaza a...

Post has attachment
Kini Kembali
Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia !! Fuhh..fuhh (meniup habuk) bersarang dah blog aku ni. Lama gila tak update.Aku pun sampai lupa nak update dekat blog ni tentang aku. Almaklum aku busy sikit sebab nak exam *padahal takde idea ==' Sedar tak sedar dah du...

Post has attachment
Competition Runway Festival Kerja Kahwin ke -16
Me with baju tradisional peplum songket :) Assalamualaikum . if korang friend dengan aku dekat facebook memang korang akan tahu lah yang aku ada join competition festival kerja kahwin ke -16 april lalu. Actually, ni first time aku catwalk dan sebagai manusi...

Post has attachment
New Chapter
Assalamualaikum. Hi uolls ! mesti korang rindukan sebab kite dah lama tak update blog? kalau korang rindu kita sukeeeeeee sangattttt... kalau korang kata TAK confirm akak uolls ni stress tahap panda comel punye sebab korang lupekan kite. ihihik.bagi mengela...
Wait while more posts are being loaded