Profile cover photo
Profile photo
bukhari
13 followers
13 followers
About
Posts

Post has attachment
:.BARU.:
Macam mana nanti dengan suasana dia? Orang dia? Cara kerja dia? Semua ni bermain dalam otak aku.. Tapi takpe..benda baru mmang menakutkan..nanti lama2 ok la kot..  Lagi 3 minggu. Aku yakin dengan pilihan aku. 

Post has attachment
Kawan kau buat dosa!
Kalau satu hari tetiber kawan baik kau call dan
citer masalah dia kat kau..apa yang dia perlukan adalah nasihat atau bantuan
yang kau boleh bagi. Bukan fikiran bukan2 dari otak kotor dan bodoh kau
tu.. Ini tidak,, kau terus fikir dia seorang pendosa dan ...

Post has attachment
Connect now to visit your friend's Kingdom

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Tempat hantar kek keju leleh di Shah Alam dan Rawang
Seperti yang aku post sebelum ni ( Shah Alam & Rawang ).. penghantaran disediakan. Tapi disesetengah tempat je.. Kalau jauh tu.takde lah aku hantar.. Dan aku hantar kat satu pickup point je tau. Untuk Shah Alam - setiap hari Rabu dan pick-up point di Seksye...

Post has attachment
Kek keju leleh Shah Alam
Alhamdulillah.. baru sehari post.dah macam2 mesej dapat tanya pasal kek keju leleh ni. Ni aku nak bagi tips pada yang pertama kali nak rasa. Korang amik la yang kotak kecik dulu..kalau rasa sedap. .... amik kotak besar plak untuk oder seterusnya..   Konsep ...

Post has attachment
Kek keju leleh Rawang! (pre-order)
Haaaa..tengok tajuk dah nak terliur kan? Rilek sudah.. jangan nak terliur sangat..   Ini adalah bisnes baru aku.dan akan mula minggu depan. Sebab apa minggu depan? Sebab minggu ni aku bizi dengan hari terbuka dan kelas. Kawan aku dah mula lama bisnes ni..ta...

Post has attachment
Pulau Pangkor (percutian bajet)
Aku bukanlah orang yang jenis suka bercuti ke
pulau2 atau hutan ni..tapi dah orang ajak aku pegi je… lagipun ni adalah
percutian kami bersama sepanjang 14 tahun berkawan.. Kira ni ala2 boys trip
la~ Nak dipendekkan citer..aku pegi Pangkor tak lama pun.. ...
Wait while more posts are being loaded