Profile cover photo
Profile photo
Atria Group SEE
15 followers
15 followers
About
Atria Group SEE's posts

Post has attachment
Veliko nam zadovoljstvo da objavimo da je Atria Group zvanično postala partner Mentorskog programa Srpske asocijacije menadžera :)

Post has attachment

Post has attachment
Toliko toga može da se primeti u filmu. Ukoliko ste već gledali film, pogledajte ga ponovo nakon što pročitate ovaj blog. Ukoliko niste, neka Vam to bude prioritet, jer ćete u njemu videti koučing iako ovaj izraz u to vreme nije ni postojao.

Post has attachment
Prijavite se za trening „Umetnost i nauka koučinga“ i napravite jedan od najznačajnijih koraka na putu ka karijeri uspešnog biznis ili životnog kouča.

Post has attachment
Kako to obično biva sa ljudima koji su odlučni u nameri da steknu novu veštinu, verovatno ste i Vi pratili ovaj put: prvo ste dobili inspiraciju da se bavite koučingom, završili ste edukaciju, nakon toga ste počeli da se bavite koučingom kako biste izgradili održiv i uspešan biznis i bili ste zadovoljni neko vreme. Međutim, mislite da možete više. I šta sada?

Predstavljamo Vam 7 načina da postanete bolji kouč :)

Post has attachment
Ovaj program će vas prvo ostaviti bez teksta, a potom naterati da govorite! Program Professional Presentation Live nudi jedinstveno, high-tech rešenje, koji služi svladavanju tehnika ubedljive komunikacije i prezentacije.

Više o programu na: http://goo.gl/M2yhTM
Photo

Post has attachment
U drugom delu treninga ''Cooperation and Beyond'', kroz niz interaktivnih radionica, učesnici testiraju predstavljene modele i kao rezultat treninga kreiraju akcione korake za poboljšanje saradnje sa svojim saradnicima.
Na slici možete da vidite koje tematske celine se obrađuju u ovom delu treninga.

Više o treningu pročitajte na: http://goo.gl/Oq0Vto
Photo

Post has attachment
U prvom delu treninga "Cooperation and Beyond'' učesnici distribuiraju on-line upitnike saradnicima čija im je podrška neophodna za sprovođenje i realizaciju odluka koje svakodnevno donose na poslu. 
Upitnik se sastoji iz dva dela:
-Rizik/poverenje i svest o potrebama
-Preporuke
Više o treningu na: http://goo.gl/Oq0Vto
Photo

Post has attachment
Atria Group SEE Na vašem putu u razvoju zaposelnih, Atria Group vam može pružiti podršku kroz neki od programa, koje možete da pogledate ovde: http://goo.gl/l41tT0
Photo

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded