Profile cover photo
Profile photo
Kapitaal op Maat BV
10 followers
10 followers
About
Kapitaal op Maat BV's posts

Post has attachment
In ons nieuwe blog lees je alles over de derdengelden rekening.Post has attachment
In ons blog lees je alles over de verschillende soorten investeerders 

Post has attachment
Het noodstroom & energie opslag project van PWR Technology is binnen 6 uur volledig gefund! Dit is het bewijs dat #crowdfunding echt werkt! 
Photo

Post has attachment
Ook op deze wijze willen we Yvonne van Baaijen nog eens hartelijk feliciteren. Zij heeft 35.000 euro bij elkaar gefund voor de start van haar kleinschalige Wellness in Almere Stad.

Droomt u ook van uw eigen onderneming? Kapitaalopmaat kan u, net als Yvonne, helpen om dit te financieren. Benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Kijk dan even hier voor meer informatie: https://www.kapitaalopmaat.nl/Crowdfunding-hoe-werkt-het
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Geld lenen om uw bedrijf te financieren, hoe werkt het?

Post has attachment
Het is een advies van veel ervaren ondernemers. Wil je groeien? Neem dan een bedrijf over. Bekijk onze crowdfunding-projecten pagina voor de mogelijkheden! Investeer jij ook in hen?

Post has attachment
Bent u op zoek naar (werk)kapitaal? Kapitaal op Maat biedt u het #crowdfunding platform voor ondernemers en investeerders. Maak nu een account aan en dien u financieringsaanvraag in: 

Post has attachment
Kapitaal op Maat is vanaf nu ook te vinden op Google+! 

Volg ons om op de hoogte te blijven van de nieuwste projecten, blogs en nieuwsberichten op het gebied van #crowdfunding . Voor meer informatie of andere vragen bezoekt u onze website. 
Wait while more posts are being loaded